Snart december vilket betyder att en ny julkalender stundar! Minns ni förra året då jag lät 24 spännande entreprenörer gästblogga och berätta om sina entreprenörshistorier? Tjao, låt oss göra det ännu bättre i år!

I år vill jag utforska och belysa alla intressanta projekt som gjorts det här året. Nytänkande, kreativa, misslyckade och lyckade!  I början av 2010 hördes laddade utrop som aldrig förr med lovord om det kommande året, så vad hittade vi på och varför?

Hjälp mig nu fram till 1 december hitta de mest intressanta projekten. Finkamma landet och skicka mig förslag på vilka personer du vill veta mer om!

Om författare

Vill du komma igång med din innehållsmarknadsföring? Jag hjälper dig gärna! Skicka ett mail till hej@saraohman.se och beskriv din situation så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Du kanske också gillar:

4 kommentarer

      1. Jag vill läsa om coola tjejer och killar som följer sina drömmar oavsett vad andra människor tycker och tänker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *