Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Handen på hjärtat – En viral uppstår i de flesta fall inte av internetsamhällets magiska kraft helt naturligt. Ofta krävs en kickstart med hjälp av köp eller fusk. Att sprida med hjälp av rolighetsteorin är svårt, men att sprida med hjälp av det på riktigt bra innehållet och karisma är svårare.

En naturlig viral uppstår när:

  • Innehållet har själ och är genuint, tid och möda ligger bakom inlägget
  • Berör oss i en fråga många av oss har närhet till
  • Lyckas med hjälp av ovanstående skapa en känslo-loop i oss

Jag tror inte att någon som var uppkopplad under gårdagen lyckades missa det här klippet: ”Det är ok att känna” av Ung Cancer

Det här filmen har alla rätt. Den är oerhört välgjord, enkel, inte för lång. Den börjar med att få oss att känna igen oss, jag skulle inte ha blekt håret eller borde inte solat solarium. Sedan berättar den något gripande som är både skrämmande och bekant, det får oss att inte bara tänka på oss själva och situationen här och nu utan även våra med människor. Det är ok att du känner såhär får du veta, det är skrämmande. Därefter avslutas filmen med leenden och trots att du är vemodig känner du hopp. Du kan göra något.

Vad jag vill att du gör nu, nu är jag lyckats lura dig att läsa det här inlägget, är att sprida filmen och följa Ung Cancer Facebook och Twitter

Om författare

Vill du komma igång med din innehållsmarknadsföring? Jag hjälper dig gärna! Skicka ett mail till hej@saraohman.se och beskriv din situation så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Du kanske också gillar:

1 kommentar

  1. Den är precis som låten vi hackade i somras, fast exakt tvärtom

    Den var glädje, denna är sorg.

    Vi vill bara vakna, varje dag och bli berörda, hela tiden.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *