Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Ett uttalande från i ett samtal jag hade med en meriterad person i reklambranchen idag som stärker föregående inlägg:
”Du kan läsa hur mycket marknadsföringsstrategier som helst, föreläsa och utbilda om det, men vad som avgör är hur förståligt du gör det för företaget du ska sälja in din tjänst hos och hur väl du kan fläta ihop dina teorier med verkligheten.”

Jag skulle aldrig läsa ett marknadsföringsprogram som det ser ut idag, grundat i det jag hört berättat om det. Men nu har jag ju inte provat det och vet inte hur mycket de uppmuntrar studenterna som läser det att ta egna initativ att lära sig av omvärlden.

Om författare

Vill du komma igång med din innehållsmarknadsföring? Jag hjälper dig gärna! Skicka ett mail till hej@saraohman.se och beskriv din situation så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Du kanske också gillar:

0 kommentarer

  1. Ojj, marknadsföring är faktiskt riktigt skoj. Det är bara det att man inte alltid bara ska förlita sig på teorier utan att det är viktigt att sätta en personlig prägel på det man lär sig och att att man verkligen utnyttjar det när man kommer till ett företag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *