Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Det talas ofta om prist på pengar, men ännu mer ofta talas det om bristen på tid. Nu sätter jag ner foten – jag vill inte höra ”jag har inte tid”.

Det är skitsnack, klart vi har tid och det är upp till var och en att prioritera hur vi disponerar den. Jag tror de flesta av mina vänner kan intyga att jag mycket sällan säger ”jag har inte tid”, jag säger hellre ”jag ska se vad jag kan göra”

”Dödtid” har jag ytterst sällan; jag har skol-tid, arbets-tid, rolig-tid och egen-tid. Jag har uppgifter att utföra och mål att uppfylla, jag känner min kapacitet och vet när jag inte kommer kunna utföra något, jag ältar det inte.

Idag har jag inte levt efter vad jag lär. Idag har jag varit stressad som hönan, tänkt på saker jag har att göra och haft ångest över att jag inte gjort något. Detta har lett till att jag inte fått mycket gjort.

Precis Hans, tänk inte på uppgifter som du inte du utför – tänk på de uppgifter du utför!

Om författare

Vill du komma igång med din innehållsmarknadsföring? Jag hjälper dig gärna! Skicka ett mail till hej@saraohman.se och beskriv din situation så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *