Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

presenter_69011399.jpg
Jag är uppvaknad ur den dvala jag befunnit mig i de senaste dagarna med intensivt skrivande av min, troligtvis, sista projektrapport för ett enskilt företag under min utbildning. Detta efter att ha skrivit uppåt 20 st. Skillnaden denna gång är att jag skrivit den enskilt, naivt ville jag ha en ny utmaning vid terminsstart och bestämde mig för att arbeta ensam. Jag klarade det, dock är det mer arbete än man tror att skriva grupparbeten ensam. Min sista projektrapport skrev jag för Guava A/S, en organisation jag under skrivandet kom att älska beskrivningen utav.

Det är en underbar känsla som kommer av att nå en deadline, något jag tror alla upplevt. Jag firar detta med att komma tillbaka till den efterlängtade vardagen. Jag har redan avverkat mitt första träningspass (efter tre veckors soffliggande, farligt) och imorgon ska jag packa upp väskorna som fortfarande väntar i hallen efter Hälsinge-resan. Jag glädjs även av att äntligen få chansen att njuta av mina julklappar, som ni ser på bilden ovan. Denna vecka tänkte jag avverka Henrik Fexeus ”Konsten att läsa tankar” och ”När du gör som jag vill” samtidigt som jag avnjuter den fina chokladen jag fick av min vän Karin. Jag hoppas även kunna samla några steg på stegräknaren jag fick av mitt trevliga partnerföretag. Kanske ska jag tillochmed kunna besvara lite mail. Sist men inte minst ska jag skriva en pitch för ett projekt som berör varumärkesidenitet, sociala medier och landsbygdsutvecklig.

En halvintensiv vecka fram till kursstarten av min nya kurs ”Glokalisering – Lokala nätverk och kluster för global konkurrenskraft”. Det låter jätte spännande! I samband med detta tänkte jag även dra igång mina temaveckor. Håll ut!

Om författare

Vill du komma igång med din innehållsmarknadsföring? Jag hjälper dig gärna! Skicka ett mail till hej@saraohman.se och beskriv din situation så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *