Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

tnk-inte_70018903.jpg
Det är en stor omställning i att återvända till föreläsningssalen efter fyra månaders individuellt projektarbete. Det är en ännu större omställning att lyssna till en föreläsare som under föreläsningen använder sig av OH-projektor och VHS för att berätta om lokala nätverk för global konkurrenskraft, särskilt när man som jag levt med nya tekniker och lärt genom sociala nätverk. Projekt “Vänja sig vid den vanliga världen” isjösatt.

Nätverk, det ska bli spännande att se vad teorierna säger om detta, även om jag redan läst en hel del om det på eget initiativ i mina projekt. (Har du som läser en företag vars nätverk du skulle vilja ha studerat så efterfrågar jag ett studieobjekt.) För mig är närverk något självklart, något livsnödvändigt för företag. Så också för mig.

Förutom att ha haft föreläsning och ha arbetat med Ekonomihögskolans registrering har jag även brainstormat hos Nätverket SIP om konferensdagen om Sociala medier och Ungas mediavanor. Jag blev även uppringd av en repporter på Smålandsnytt som var ute efter en bloggare under 25 år i syfte att diskutera ungdomars medvetenhet om varaktigheten i det de lägger ut på nätet. Jag vet inte om jag är rätt person för detta, men det vore kul att diskutera eftersom jag är mycket medveten om detta.

Nätverk, ungas mediavanor och flexibelt lärande är vad jag filosoferar kring i veckan.

Det är jobbigt att få förfrågningar när suget efter projekt är som värst. Vill jag verkligen ge upp min strukturerade tillvaro för några hektiska månader? Jag älskar när det är hektiskt. Köra eller inte köra?

To be continued.

Om författare

Vill du komma igång med din innehållsmarknadsföring? Jag hjälper dig gärna! Skicka ett mail till hej@saraohman.se och beskriv din situation så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Du kanske också gillar:

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *