(…med viss ironi)

Sköter du korten rätt på Twitter kan du använda ditt konto som ett virtuellt CV. Du kan uttrycka din kunskap genom smarta meddelanden på 140 tecken, du kan visa vad du tycker är intressant och du kan snacka med coola experter inom sina områden. Du kan dessutom få in lite extra smyginfo här och där för att visa att du är både snygg och smart – Inte bara genom en bra biografi utan även genom en snygg personlig bakgrund med matchande inställda tema-färger. Självklart måste du även smyga in en länk till din blogg, Linked-in profil eller Facbook-sida. Glöm inte – Om du når 1000 följare är du king!

Se min profil här: @saraohman

– Läs även ”The gentle art of a Retweet” – Six pixels of separation

Jag lever inte som jag lär på Twitter. Jag snackar en himla massa skit. Det är roligare så.

Medan jag tålmodigt väntar på att jag ska vänja mig vid tunnelbanan köpte jag en ny kompis – ett idéblock. Jag tänkte skriva ned dagens bästa idé i denna, fota den och posta på Twitter & Facebook. Och på fredagarna tänkte jag blogga om veckans bästa.

Om författare

Vill du komma igång med din innehållsmarknadsföring? Jag hjälper dig gärna! Skicka ett mail till hej@saraohman.se och beskriv din situation så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Du kanske också gillar:

7 kommentarer

  1. Bra artikel! Naturligtvis är det så att man bygger en bild (CV) av sig själv när man är på Internet. Det är lätt att söka upp information om en person innan man anställer denne. Jag har själv flera gånger blivit kontaktad via LinkedIn om jobberbjudande.

    Alltså om man ska ha ett bra CV: se till att Twittra, Blogga etc på ett bra sätt.

    1. Hej Jesper, jag vet inte faktiskt. Min högst ironiska bild var min uppfattning om vad den allmänna uppfattningen är på Twitter. Vad tycker du själv?

    2. Hmmm… jag har funderat lite på detta. Det visar väl att andra än ens ”kompisar” lyssnar på en? Förmodligen för att man brukar ha intressanta Tweets?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *