Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Får du ibland en krypande känsla i ryggraden som vill säga dig; ”Fy, vad det här är bra”. Sådana företag kommer det gå bra för. Bakom Lucka 3 finner vi Sebastian Stjern som tillsammans med Lina Stjern driver The Fair Tailor. Jag är säker på att du har hört talas om dem det här året. För nästan exakt ett år sedan lanserades företaget och nu ett år senare hjälper de både människor och gör oss mer väl klädda.

Detta är Sebastians Stjerns beskrivning för oss:

Sebastian är i år med på Shortcuts lista över årets Uppstickare för andra året i rad. Det råder ingen tvekan om att han tillsammans med Lina Stjern kommer att få företaget att blomstra på allvar det kommande året. Kanske kommer de rentutav utses till Årets Företagare 2011?

Jag vill även passa på att tipsa om att du just nu har möjligheten att skänka 20% rabatt när du handlar till valfritt The Fair Tailor Academy projekt. Låter det märkligt? Sebastian och The Fair Tailor tänker lite annorlunda, Läs mer här.

Läs även Sebastians gästinlägg om entreprenörskap i förra årets julkalender.

————————-

Julkalendern 2010
Detta var Lucka 3 i julkalendern som du kommer kunna följa här i december. Denna julkalender är tillägnad alla inspirerande rookies som kommer att bli riktiga stjärnskott 2011. Varför diskutera gårdagens hjältar när vi kan spana in framtiden stjärnor?

Läs även mer om Julkalendern 2009 – med temat Entreprenörskap

Sara har semester från bloggande. Följ henne på Twitter (@saraohman) eller gilla på Facebook

Om författare

Vill du komma igång med din innehållsmarknadsföring? Jag hjälper dig gärna! Skicka ett mail till hej@saraohman.se och beskriv din situation så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *