Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/a/saraohman.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Jag har tagit mig för den angenäma uppgiften i att gå igenom skrivna inlägg för att finna mina favoriter. Dels för att glädjas åt vad jag skrivit men även för att reflektera över vad som gör dem bra.

Nedanstående inlägg tycker jag att du borde läsa, för att de är enastående.

Tre principer för attraktion – online och offline

Att inlägg är bra känns ofta i maggropen. Om inte så syns det i besöksstatistiken. Detta är mitt mest lästa inlägg. Jag gillar att skriva om den absoluta grunden för olika fenomen, därför var detta ett roligt inlägg att skriva.

Idéblivande

Detta inlägg är det inlägg som engagerar mig mest, och som jag mer än gärna skulle vilja utveckla. Att fundera över hur våra tankeprocesser fungerar är något som underhåller mig, och får jag tid till att tänka på saker som inte rör här och nu är detta vad jag tänker på.

Entreprenören och sociala medier enligt teorin

Entreprenörskap+Sociala medier= <3. Att förklara varför denna kombo är särskilt gynnsam är roligt och givande. Kan den stärkas med både teori och empiri  blir jag överlycklig. Snälla, fortsätt diskussionen med mig!

Kunskapande genom sociala medier

Ska sociala medier användas till något riktigt riktigt så ska de användas till att skapa kunskap – Inte bara till att sprida kunskap utan till att även generera ny kunskap i rummet mellan individer och teknik. I detta inlägg försöker jag förklara varför det fungerar.

5 tips till alla studenter

Som student kretsar de mesta av tankarna kring möjligheter till arbete efter studierna. Detta är vad jag lärt mig och är insikter som jag vill dela med mig till alla studenter i hopp om att ge dem ett litet försprång. Något som kan diskuteras och utvecklas betydligt mer, men förhoppningsvis är dessa tips någorlunda generella.

Nu mot nya insikter!

Om författare

Vill du komma igång med din innehållsmarknadsföring? Jag hjälper dig gärna! Skicka ett mail till hej@saraohman.se och beskriv din situation så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Du kanske också gillar:

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *