Om Sara Öhman

Konsult inom datadriven marknadsföring och kommunikation med fokus på att driva och konvertera trafik. Bäst trivs jag med att jobba med företag, tjänster och produkter med en tydlig digital affär och jag gillar att kombinera strategiskt och operativt arbete. Med en fot i byråvärlden och en fot inom e-handel fokuserar jag på att hitta nya sätt att kommunicera mer effekt med sin målgrupp – Oavsett om det är organiskt genom sociala medier och nyhetsbrev eller performance-annonsering.

10 år senare har jag hunnit med att konsulta och utbilda grupper hos över 500 företag samt utbildat över 5000 marknadsförare på Yrkeshögskolor och andra utbildningsinstitutioner. Bland mina gamla kunder hittar du stora globala varumärken Asics (EMEA), Diageo (Global reserved brands), Electrolux och Hästens men även nationella förebilder som Skanska Nya hem, Pierce AB, Grönklittsgruppen och Winemarket.

När det kommer till utbildningar jag inte håller i egen regi samarbetar jag med Hyper Island, Webbdagarna Academy och Resumé Akademi. Jag har tidigare även hållit kurser på Berghs School of Communication, Medieinstitutet, Sälj- och marknadshögskolan och Stockholms Internationella Handelshögskola.

Kontakt