Årets starkaste intryck från 2011 – Inkl. Nyårslöften 2012

Författare:

|

Datum:

|

Äntligen dags att summera året! Detta är mina starkaste intryck från året:

Årets intryck 2011

Årets Kunder

Pepsi och Halebop – Bättre kunder får du leta efter. De har gjort mig varm i hjärtat och fått mig att vilja ge extra. Båda modiga och smarta i sin kommunikation med målgruppen/kunderna. Föredömliga exempel för de som vill finna nya vägar att nå ut i sin roll som ”the underdog” på marknaden. Pepsi Refresh och Bopmodels har särskilt lärt mig mycket om community skapande och låtit mig komma nära användarna.

Jag hade även jättekul den korta perioden med Cancerfonden. Ett gäng som är särskilt roligt att jobba med för att de jobbar rätt med ett ämne som engagerar, och har de organisatoriska förutsättningarna för att göra mycket bra saker.

Årets Projekt

Pepsi Refresh Project Sweden – Det gigantiska projektet med de höga visionerna som upptagit de flesta av mina dygn det här året. Det har varit fantastiskt kul och helrätt för mig som älskar att uppleva ungdomars drivkraft, vilket medfört både glädje- och frustrationstårar. Samarbetsparterna inom projektet har också varit underbara och väldigt engagerande. Om detta kan du läsa mer här. Att få uppleva modet hos ett globalt varumärke i de digitala investeringarna innehåller lärdomar jag kommer att ha stor nytta av framöver.

Årets Roligaste

#SSWC – En stor samling smartskallar som tillsammans spenderar 3 dagar på en Ö. Fantastiskt roligt, lärorikt och gjorde mig många nya bekanta rikare. Stunderna Hemnettältet-gänget och turen med ekan och gungbrädan är mina två härligaste sommarminnen. Alla kategorier.

#egoistklubben – De stunder jag lyckades joina hade jag både fantastiskt kul och lärde mig mycket. Höll mig vid liv i höst – Tack för Härskartekniks-injektionerna gänget!

Årets Blogg

The Anti Social Media – Jag fullkomligt älskar denna uppfriskande blogg och följer Jay Dolan slaviskt. Han är briljant! Däremot börjar min Reader bli lite dassig – Tipsa mig därför gärna om nya bra bloggar att följa!

Årets Stad

Stockholm – Det har varit underbart att få lära känna dig och jag trivs som fisken! Bäst upplevs du på cykel.

Årets Låt

Om sanningen ska fram – Denna återkommande fras, alla dessa text-spoofs. Vare sig vi vill eller inte kommer vi att förknippa 2011 med den här låten.

Årets Mentor

Det ”sociala mediets” mest underskattade smartskalle är Christian Rudolf. Han förstår relationer och människor, är envis och GÖR för att lära snarare än att prata om det. Det är helt fantastiskt att bli dragen i flätan av honom, och jag önskar alla en sådan mentor!

Årets viktigaste

Kollegorna på Honesty <3 – Ni är underbara! (Och störda)

 

Årets #fail

Jag skrev inte klart min uppsats i år heller. Det är ett nyårslöfte som kvarstår, med en tidsfrist på 3 månader.

Årets #win

Självinsikten är stark och jag är trygg i mig själv och min kompetens, även mitt främsta löfte inför 2011. Att känna att min kompetens och prestation främst kan förlitas på mig själv är jättehärligt och gör att jag känner mig redo för nya utmaningar, vilka jag hoppas gör mig ännu mer trygg i min kompetens.

Jag föll även dit, pladask. Killen jag tyckte om att driva om/med på Twitter visade sig vara helt fantastisk. Oväntat, för mig iallafall. Jag hoppas innerligt att det håller i sig, den här känslan är fantastisk!

 

Att se fram emot 2012

Nytt jobb! 

I slutet av Januari säger jag farväl till Honesty för att gå vidare och jobba med E-handel. Det är dags att visa på mätbara resultat likväl som att skapa långsiktigt arbete med sociala medier.

#KALI

Sanne Aronssons initiativ har ett nätverk för oss drivna och viljekraftiga tjejer startarts. Jag ser mycket fram emot att få se det växa och att träffa de härliga tjejerna under vårens planerade aktiviteter, med hopp om fler i höst! Är du intresserad av att vara med får du gärna höra av dig och följa med på en träff för att se om det är något för dig!

SSMX & SSWC

Då det var så härligt på SSWC var jag inte sen att boka SSMX i väntan på SSWC – Mitt första år och det ska bli spännande se hur det här arrangemanget är! Självklart hoppas jag även på att komma iväg på SSWC i år igen.

LinkLove

Ännu ej bokat, men en tur till London för att få möta den internationella professionen vore fantastiskt!

….och mycket mer!

 

Nyårslöften 2012

Jag tycker att jag lyckades hyfsat med mina löften för 2011. Betydligt mer trygg och avslappnad är jag, vilket var mitt främsta mål.

1. Att prestera mer

I år ska jag vara en maskin. Jag avser att bara fokus på resultat, och ge det extra i alla avseenden.

2. Tjäna pengar

Åt mig och åt andra. Dags att inse mitt värde samt att bygga förutsättningar för ökad frihet och effektivitet. Det finns mycket jag vill göra och se.

3. Ta tillvara på varje tillfälle att ha kul

Det ska ge mig energi att prestera mer. Jag har den absolut bästa tiden i livet just nu, det är en fin insikt.  (Vill understryka att detta inte är kopplat till utekvällar på Stockholms barer)

Mer av det här:

Gott nytt år till er Alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *