Entreprenörsjakten – en vecka kvar!

Författare:

|

Datum:

|

Nu är det mindre än en vecka kvar till Entreprenörsjakten! På torsdag beger vi, jag och min sambo, oss till Göteborg för uppladdning och första irl-möte med lagmedlemmarna. På fredag, den 15 maj, är det dags och vi ska få uppleva en dag full av utmaningar vi sent kommer att glömma! Mer om Entreprenörsjakten kan ni läsa www.entreprenorsjakten.se

Jag tycker att det är roligt att jag och Ervin tävlar mot varandra. Sedan lagen blev indelade har vi triggat varandra till att anstränga oss lite mer, något som varit till vår fördel. På http://ervinochsara.blogg.se kan ni läsa mer!

Redan vid lagindelningen gick startskottet! Då påbörjades PR-tävlingen vilken går ut på att få in Entreprenörsjakten i så mycket media som möjligt. För mig har det gått både bra och dåligt, några tidningar nappade direkt samtidigt som några inte alls ville förstå storheten i Entreprenörsjakten. Har någon där ute tips på personer väsentliga att kontakta vore jag väldigt glad om jag fick motta dessa!

Även på Facebook pågår tävlingen, flest support-medlemmar innan den 15 maj kommer att få ett avgörande försprång i tävlingen. Jag sätter mitt hopp till er driftig.nu medlemmar att gå med och stödja ”Power strangers” som mitt lag kallas. http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=70427312902 klickar ni er in på.

Kvällen den 16 maj kommer jag säkerligen publicera en recension av den spektakulära dagen HÄR, så ge er till tåls! Så länge kan ni följa förberedelserna på http://ervinochsara.blogg.se

På återhörande!

Häggen blommar vid Växjösjön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *