Entreprenörsjakten – Nu är det dags!

Författare:

|

Datum:

|

Här följer en inbjudan till samtliga driftig.nu medlemmar och andra trogna läsara av Entreprenörsstudenten!
NU är det äntligen dags för Entreprenörsjakten! Idag beger jag mig med Ervin till Göteborg för att ikväll bounda med deltagarna och invänta startskottet kl. 8.00 på fredag! Läs mer nedan om hur du kan följa oss och vad du kan bidra med!

Följ oss live
I samband med Entreprenörsjakten kommer Sveriges största livesändning genom tiderna att ske. Hela göteborg är riggat och 16st kameror sänder Entreprenörsjakten via bambuser. Vid varje uppdragsplats kommer videokameror vara utplacerade och varje enskilt lag kommer dessutom bli tilldelade mobilkameror. Kommando center är beläget i köpcentret Arkaden, men för de som inte lyckas ta sig dit följs Entreprenörsjakten via webben http://www.entreprenorsjakten.se

Ring en vän?
Vi kommer behöva kompetent folk på stand-by à la ”Vem vill bli miljonär”s ”Ring en vän”. En god Entreprenör skapar sig ett rikt nätverk att ha användning för genom att dela erfarenheter och kompetens. Låter det spännande? Känner du dig manad? Har du tid för akuta samtal nu fredagen den 15 maj?
– Jag vill veta dina kompetensområden och erfarenheter kortfattat, enstaka ord räcker!
Ring eller skicka ett sms till mig 070-204 77 01

Jag vill även sända en uppmaning eller snarare ett hett tips till alla bloggare där ute! Sveriges största livesändning via bambuser skrev jag om ovan – är detta framtiden? Detta är ett event att följa inte bara i syftet av innehållet utan även dess teknikaliteter! Vad tycker/tror du? Dela med dig av detta i din blogg! Läs mer på http://www.entreprenorsjakten.se/blogg/ eller ta kontakt med någon i projektledningen. All resursinsamling har skett via twitter, facebook och nätet i övrigt, en stor del av marknadsföringen lika så. Det kan vara värt att lägga en halvtimmes research arbete på detta för att dela med dig till omvärlden!

Nu är det dags, nu åker jag till Göteborg för en oförglömlig upplevelse! Rapport kommer självklart mot helgens slut.

Hem
Läs mer och se uppdateringar på http://www.entreprenorsjakten.se

PS. Sista vädjan till samtliga läsare att bli medlem http://www.facebook.com/groups.php?ref=sb#/group.php?gid=70427312902  så att vi kan få ett litet försprång! Vi är inga pirater som erbjuder flygresor, vi pluggar ingen häftig utbildning, vi tillhör ingen stilig förening eller har en flashig hemsida och vi har absolut inte ett av Sveriges största nätverk i ryggen. Vi ÄR främlingar, vi ÄR oss själva – vi ÄR ENTREPRENÖRER! Power Strangers!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *