Helrätt misslyckande – hur man väljer att se på det

Författare:

|

Datum:

|

Jag är inte den som skyller ifrån mig, snarare tvärt om. Jag är inte heller den som tycker om att beklaga mig. Därför ska jag vara helt ärlig – det gick inte den vägen det kunde ha gått.

Jag har lärt mig en hel del dessa tre månader. Intressanta insikter i arbetslivet,  hur människor funkar, en hel del om hur jag funkar, men  framförallt om vad jag vill arbeta med.  Mitt arbete erbjöd ett smörgåsbord inom onlinemarknadsföring. Vissa saker intresserade mig och fick mig att inse min potentiella framgång inom dem – andra inte.

Jag hann med om att vara med att ta fram:

 • Verksamhetsplan för en av norra Europas största e-handelssajter, inom det mest utvecklade området online
 • Ta fram guidelines för hur ett globalt välkänt varumärke ska arbeta med sina digitala kampanjer –lokalt och globalt
 • En sajtanalys på en ren elektronik e-handelssajt samt på en mindre sajt med högengagemangsprodukter (kontrast)
 • En trafikanalys företag som omsätter några mille på sin sajt i veckan, vilket ändå utgör bara några ynka % av dess totala försäljng.
 • + lite andra små rapporter

Framförallt ökade jag mina kunskaper i onlinemarknadsföring, digitala kampanjer och seo med uppåt 500 %.

Jag ser fram emot att gå vidare, framförallt kunna äta och sova igen. Det kan vara där det sprack. Jag är en vän av hårt arbete, jag tycker att man inte ska klaga på bristen av bekvämligheter om man är fast bestämd att nå sina mål. Jag hade förväntat mig att prestera bättre – men det funkar inte utan vissa förutsättningar.

It takes two to tango. Någonstans var det inte rätt.

Jag är glad att mitt självförtroende är någorlunda intakt och jag sakta kan finna tillbaka till min vinnande drivkraft igen. I framtiden kommer jag värdesätta den arbetsplats som värdesätter sina medarbetare samt håller dem motiverade och engagerade, ger dem vilja att lära nytt samt lära varandra.

Jag fortsätter där jag lämnade, vilket inte är så himla tokigt.

7 svar till “Helrätt misslyckande – hur man väljer att se på det”

 1. Det gick inte alls åt pipan – där har du fel. Det är fullt naturligt att behöva gå vidare av olika anledningar.

  Det bästa av allt är att du har allt framför dig. Ett smörgåsbord, som du själv så fint uttrycker det.

  Detta är bara början på något stort!

 2. Tråkigt att höra! Du har en massa bra idéer, i alla fall vad jag kunnat läsa här i bloggen. Du får se till att hitta någon förstår den potential du har.

 3. Tack Linda för att du kommer med dina peppande kommentarer emellanåt och fortfarande tittar in i bloggen då och då! Det betyder mycket 🙂

 4. Jag hoppas att jag gör det Jonas 🙂 Det är alltid en vinst i att ha en lite bättre uppfattning om vad man söker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *