Jag är inget freak längre!

Författare:

|

Datum:

|

Människor är vad som inspirerar mig och att omge sig av inspirerande och engagerade människor är oerhört viktigt. Sedan jag kom till Stockholm har jag fått träffa många spännande människor. Det är häftigt och är även stor faktor i att jag känner mig avslappnad och inta alls mitt vanliga rastlösa jag. Det slog mig igår ”Jag är inget freak längre!”

Jag är förstådd.

Aldrig tidigare har jag kunnat prata om mina tankar och fått svar ”Jag förstår, berätta mer..”. Det är chockerande för mig som är van förvirrade blickar och ”hehe ok...”. Med de människor jag mött har jag kunnat prata om de saker jag går runt och tänker på, diskutera idéer jag och de har.

Det finns ingen anledning att hålla tillbaka längre.

Det är underbart. Jag ser fram emot att utvecklas.
Gå ut och träffa varandra!

Nu tror jag knappast att detta kan kopplas till Stockholmare, för här finns människor från många städer – blandannat Stockholm. Däremot råkar de vara mer lätta att sammanstråla med här än ute i skogen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *