Känn #PEPP! – Gästinlägg av Mattias Forsberg / @foppsicle

Författare:

|

Datum:

|

Att motivera till förändring och införlivande av mål kräver kraft. Var du får denna kraft till är individuell – Envisa tankar om att bidra till förändring, att visa att du kan eller den enkla glädjen i att göra vad du gör. Behöver du hjälp att finna motivationen? Det finns en rörelse till hjälp! Jag tror du redan bidragit till den. #PEPP! En snubbe som vill göra något mer av detta är Mattias Forsberg. Han vill samla allt #pepp för att kunna sprida det mer och har därför startat Pepp.nu och Peppmailet.

Detta inlägg är en fortsättning på temat som avser att inspirera till till förändring inför det nya år 2012. Alltifrån finnandet av din passion till hur  du planerar och genomför är vad jag med mina vänner avser att ta upp. Har du något du vill bidra med? Skicka mig gärna ett inlägg!

Pepp pepp pepp!

Lika bra att göra det klart direkt. Ordet pepp kommer att dyka upp rejält med gånger i det här inlägget, så gör dig förberedd kompis.

Det finns en stor chans att du också har fastnat för begreppet pepp på sistone. Och har du inte det är det helt klart dags. Det känns som att det sprider sig mer och mer bland alla runt om i landet vilket bara det är peppande i sig! Självklart har det funnits bland många ganska länge, och jag själv kan gå tillbaka åtminstone ett antal år då pepp var en grej vi började köra med rätt mycket i kompisgänget. Just därför är det riktigt kul och peppande att se att det spridit sig så pass mycket mer.

Men vad tusan är det då? För mig är pepp glädje, en grym känsla och motivation. Ibland även lite jävlar anamma! För dig är det säkert massor med mer saker också. Det är enkelt, lätt och framför allt roligt att sprida pepp runt omkring sig. Ge någon en uppmuntrande komplimang, berätta om något häftigt som har hänt, dra ett skämt – ja vad som helst som är pepp för dig, så ska du se att din och andras tillvaro blir lite, lite skönare. Ju mer pepp du skickar ut desto mer pepp kommer du att få tillbaka, simple as that! Och för att peppa dig själv, vilket man ju kan behöva ibland, är det absolut bästa tipset att dra på den där favoritlåten du har som får dig att känna som om du äger världen. Du vet direkt vilken låt jag pratar om, eller hur?

Med det i åtanke startade jag den peppande webbplatsen Pepp.nu, med en förhoppning om att kunna sprida lite mer pepp till alla. En enkel idé som kanske gör någons dag lite bättre och lite gladare – då är det värt allt jobb! Idag visar Pepp.nu vem som är mest #pepp på Twitter och du kan även anmäla dig till nyhetsbrevet Peppmailet som snart kommer att skickas ut för allra första gången. Tanken med Peppmailet går självklart ut på att sprida mer pepp i alla dess tänkbara former. Har du något som peppar just dig får du gärna tipsa om det så kommer det förhoppningsvis med i något utskick av Peppmailet och kan peppa många, många fler. Enklast hör du så klart av dig till @peppnu på Twitter.

Det kommer att ske en del peppexperiment på Pepp.nu under året, så dyk gärna in med jämna mellanrum eller följ @peppnu på Twitter. Apropå Twitter vore det kul att återigen se #pepp bli trending topic! Du hjälper väl till?

Och just ja, jag som har startat Pepp.nu heter Mattias Forsberg och är en ung kreativ entreprenör som jobbar med reklam och grafisk form, dels under eget namn men även som partner till en reklambyrå. Driver klädmärket More More More och triggas av att ta idéer och göra dom till verklighet! Du hittar mig på Twitter under namnet @foppsicle.


Låt oss fortsätta sprida #PEPP!

 

 

Ett svar till “Känn #PEPP! – Gästinlägg av Mattias Forsberg / @foppsicle”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *