Nya favorit-bloggar att följa 2011

Författare:

|

Datum:

|

Några månader har gått sedan jag senast presenterade mina källor för omvärldsbevakning, då jag avslöjade min förtjusning för The Relationship Economy (vilken nästan är min religion) och Socialonomics (vilken jag gillar bäst för att de lyckas leta reda på bra infographics). Därför vill jag nedan presentera mina nya fynd.

  • Pushing  Social – Tänkarblogg som ger njutning och de små grå. Inspirerar och killar drivkraftsnerven. (!!!)
  • Social Media Explorer – Döm efter namnet. Hamnar som favorit tack vare ”101 Social Media Stats to Make Your Spirits Bright and Your Head Spin” (Läs här)
  • Kikolani.com – Ännu en sociala media blogg med fokus på bloggande och varumärkesbyggande.
  • SmartBlog on Social Media – Nyheter och trender, påminner till viss del om SocialmediaToday men inte lika mustig eller upprepande.
  • CMS-Wire – Inte först ut med nyheter, inte
    heller något revolutionerande, men rätt i tiden
    när det gäller att blanda socialt med tekniska förutsättningar.

Annars gäller All Facebook och Inside Facebook för Facebook-kunskaper/insikter och  SEOmoz och SEO-book, såklart. The eMarketer vill jag även puffa en gång extra för då de presenterar relevanta undersökningar med bra statistik.

Jag vill även passa på att tipsa om en blogg jag verkligen tycker att gör alla rätt: Fredrik Lyreskogs Wolber.se. Nyttoinlägg i bra form som även särskiljer sig något från allt likartat. Jag gillar även att Fredrik bjuder in gästbloggare och jag tror det kommer finnas mycket intressant att läsa på Wolber.se framöver.

Har du några tips att ge mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *