Varför jag Älskar Path

Författare:

|

Datum:

|

Path är superhärligt – Avskalat, intimt och mysigt. Det är jättesmidigt att dela det jag helst av allt vill dela, med de jag helst av allt vill dela till. Jag kan även välja att posta mina uppdateringar på Twitter, Facebook, Tumblr och Forsquare, varför jag också ofta väljer Path i första hand när jag ska posta något.

Mer om hur interaktionsdesignen i Path fungerar kan du läsa om i Jesper Bylunds blogg. Jag tänker istället återge min älsklingsupplevelse med Path: Att dela musik. 

Välj att posta

Välj låt, posta

Notis om att Jesper lyssnar på min låt

Nu lyssnar Jesper på en låt..

…så jag vill också lyssna på den.

Vill sedan såklart ha mer, kan därför välja att köpa (om jag skulle bo i USA, kopplat till iTunes)

Jag får även fram en topplista på vem av mina vänner som lyssnar mest på mitt favoritband. 

Härligt, eller hur? Vad tycker du om Path?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *