Äntligen uppsats!

Författare:

|

Datum:

|

cvfrgetecken_79997158.jpg
Jag tycker att jag nästan fuskar – och frågan är om jag kommer lära mig något nytt med min kandidatuppsats. Men egentligen fuskar jag inte. Jag tar bara mina två världar och sammanfogar dem, och det är väl syftet med forskning – att gröta ner sig i det redan kända ämnet och inte vara generell?

Efter att ha funderat på de flesta områden inom det breda ämnet ”företagsekonomi” har jag valt min problemställning: ”På vilket sätt använder sig svenska småföretag av kunskapspridning i virituella nätverk?” (-ish) Därmed får jag inte bara studera mina akademiska kärleksämnen nätverksstruktur, knowledge management, innovationsprocesser och entreprenörskap utan även min virituella värld och se vad den verkligen består av. It all makes sense – varför skulle jag skriva om något annat?

För vissa är studier, och allra helst kandidatuppsatsen, bara en transportsträcka. För mig är studier en underbar tillvaro där jag har möjlighet att undersöka det jag finner mest intressant. Jag gillar faktiskt den här världen lite. Språketbruket, forskningen, kunskapsanspråk och försök till att tyda fenomen. Jag har verkligen sett fram emot kandidatuppsatsskrivandet och därför låtit magkänslan spela stor roll i valet. Jag är nu nöjd och ser fram emot mina två sista månader på Universitetet!

Använder du dig av sociala nätverk för hålla kontakt med kollegor, samarbetspartners, kunder, leverantörer eller andra människor som har betydelse för din verksamhet blir jag jätte glad om du vill ställa upp på intervju! Förhoppningsvis kommer jag kunna dela det med många fler.

(På bilden ovan finner ni resultatet av experimenterandet med mitt CV)

Ett svar till “Äntligen uppsats!”

  1. Ingen fara. 🙂

    Var det någon anledning till att kommentarerna på förra inlägget var spärrade? Jag känner mig lite som en spammare som postar i ”fel” inlägg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *