Att bli scoutad till ett nytt (dröm?)jobb

Författare:

|

Datum:

|

När du inte kan komma på något annat du vill göra just nu är du troligtvis på rätt plats. Så kände jag när jag valde Växjö och Enterprising and Business Development – och så känner jag nu. Det slog mig en dag att det är en underlig känsla jag har i magen på morgonen när jag står och borstar tänderna. Jag är inte rädd, inte orolig – mest förväntansfull. Jag kommer på mig själv att sjunga när jag går utanför dörren på väg mot jobbet.

Alla borde få känna så.

För några veckor sedan befann jag mig i en intressant sits. Jag hade slutat på ett lärorikt jobb, som dessvärre gav mig ont i magen, och nya möjligheter började genast dyka upp. Lättad och laddad började jag fundera över vad jag ville göra härnäst –  vägde mina drivkrafter för att hitta nästa ”partner”.

Så hände den lyckliga slumpen. Jag fick höra om en möjlighet att göra något riktigt roligt, på ett ställe med några av de bästa individerna inom sina områden.  Och om en av de jag respekterar mest i den digitala världen säger ”Som Sara jobbar med sociala medier bör våra kunder jobba” ja, då kunde jag bara ta ett beslut.

Så nu tillhör jag sedan en månad tillbaka teamet på XXXXX.

Och nya arbetsplatsen?

En helt ny värld. Allvarligt. Alla är delaktiga, inspirerade och engagerade. Måna om företagets hälsa, sina medarbetares hälsa och sin egen hälsa. Framförallt är alla hungriga och vill föra både företaget och kunderna framåt. Deras filosofi passar mig perfekt; Honesty, inget skryt om något man inte är.

Jag hoppas jag snart har en arbetsbeläggning som låter mig jobba dygnet runt – för jag kommer aldrig vilja gå hem. Bannemig, jag kommer att ha Sveriges roligaste jobb, om ni bara visste vad som väntar.

Inte dumt, 23 år och jobba på stans coolaste byrå. Varken har jag pluggat på Berghs, läst mediakommunikation eller annat coolt.  Som man säger:

Go big or Go home!

Tack xxxxx för att du stalkat mig – Jag tänker inte göra dig besviken. DU må vara bäst i Nordeuropa nu, men vi ska bli bäst i hela Världen – minst.

PS. Jag är himla bra på att manipulera folk, bevisligen. DS.
Promote Your Page Too

2 svar till “Att bli scoutad till ett nytt (dröm?)jobb”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *