Varför ska jag ha personlig en personlig Facebook-sida?

Författare:

|

Datum:

|

Nu kan du gilla saraohman.se på Facebook!

Egentligen har jag varit emot att skaffa en Facebook-page till min webbsida, men jag kände att det var dags nu. Detta är varför:

  • Julkalendern stundar – När min blogg under december fylls av andra spännande skribenter måste jag ha någonstans att semestra så länge.
  • Spammande i mina andra kanaler – Jag är en alldeles för flitig uppdaterare på både Facebook och Twitter. Därför vill jag låta de som är intresserade av att ta del av mina tankar göra det medan de andra ska få slippa.
  • Promota mina vänner – Jag har många vänner som jag gillar och vill promota. De hjälper mig och därför vill jag ha möjligheten att driva mer trafik till dem.
  • Snacka mera – Självklart är det till viss del helt egocentriska tankar som får mig att starta en personlig FB-page. Jag hoppas på större möjlighet att diskutera det jag tycker är intressant, dela spännande inlägg och och videos i mitt alldeles egna krypin.

Så, gillar du min blogg? Gå in och Like:a på Facebook!

2 svar till “Varför ska jag ha personlig en personlig Facebook-sida?”

  1. Men stinta! Du ger mig idéer. Eller jag har länge tänkt att Men Mia! borde ha en sån här, men inte tagit mig för. År 2011 kanske… I maj typ 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *