Det händer i Växjö

Författare:

|

Datum:

|

, , ,

dethnderi-vxj_69693839.jpg
Det händer saker i Växjö och följande aktiviteter skriver jag upp mig på:

Den 28:e januari anordnar Nätverket SIP och Grimslövs folkhögskola och i samverkan med Folkbildningsårdet en fortbildnings- och diskussionsdag om Ungas medievanor och sociala medier. En av föreläsarna är Elza Dunkel som bland annat har skrivit boken ”Vad gör barn och ungdomar på Internet?”. Under dagen kommer det bloggas, twittras och exprimenteras! På måndag ska jag vara med och konceptera kring dagen med målet att genom nytänkande idéer få ut maximalt av dagen. Läs mer om den här.

Tre gymnasietjejer arbetar just nu med att driva ett projekt för att främja ungt, kvinnligt entreprenörskap. Detta gör de genom att anordna en inspirationskväll på Residenset den 4 februari mellan 16.30 och 21.00. Kvällen kommer innehålla allt från föreläsning av Camilla Ljunggren och workshop med Sveriges bästa säljare till buffé och mingel. Det här är initiativ som jag gillar! Heja tjejer!

Söndagen den 7 februari klockan 11.00 – 15.00 inbjuder Linnéuniversitetet till Öppet Hus i Kalmar och Växjö. Denna äger rum under Invigningshelgen och lär bli något särskilt. Det kommer erbjudas mängder av intressanta föreläsningar och lokalerna är fyllda av aktiviteter! Som jag nämnt tidigare kommer jag tillsammans med ett gäng klasskompisar hålla i en föreläsning om ”Studier och Entreprenörskap” Vi är de enda studenter som håller en föreläsning så missa inte det! Läs mer om det här.

Avslutningsvis måste jag få skryta. Den här helgen har jag gått runt med ett stort leende på läpparna efter att jag på mitt slutseminarium fick följande fråga av examinatorn”Sara… har du läst något vi inte känner till? Jag menar.. har du redan en kandidatexamen?” och ”En väldigt ambitiös uppsats.”En komplimang såheteduga. Jag tror jag fixade den här terminen.

Ett svar till “Det händer i Växjö”

  1. Det måste vara det här med ”Envis Hälsing ger sig aldrig”. Jag har en tjej i Kalmar som uträttar lika många stordåd, inom musikindustrin. Det är något särskilt med oss Hälsinge-stintor. 🙂

    Lycka till med sökandet av det som spökar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *