Endast en kvinnlig entreprenör?

Författare:

|

Datum:

|

Zappade över till 4an för någon dag sedan.. och vem ser jag? Mitt irritationsobjekt Therese Albrechtson! Finns det verkligen bara en framgångsrik ung entreprenörstjej att lyfta fram? Hon är verkligen överallt och är uppenbarligen definitionen av entreprenörskap med hennes företag Bodyguard och övriga engagemang. Jag får gå och se vad ”the fuzz is all about” den 8/10 på Palladium med Nätverket SIP.

Jag vill se fler! Jag vill se dem överallt! Jag söker ihärdigt fler inspirerade kvinnor, vanliga drivkraftiga framgångsrika kvinnor som jag kan jämföra mig med och som inte är uppblåsta av media. Ibland tycker jag kvinnligt företagande blir lite upphetsat och att det fortfarande är lite pluttinuttigt. Var är ni? Är jag blind?

Entreprenörskap är ordet i ropet – jag brukar dra mig för sånt som är i ropet. Jag spyr på ordet. Det handlar egentligen bara om människor med mycket driv som gör saker, och sådana finns det väl många av?

Jag tycker Therese är jätte duktig och hon behövs verkligen, missförstå mig inte. Dock tycker jag det blir lite fel när en person får all uppmärksamhet, det blir lite klyschigt.

Ett svar till “Endast en kvinnlig entreprenör?”

  1. Intressant!;)

    Jag vill inte vara som alla andra, jag vill vara mig själv…

    Jag irriterar mig överhuvudtaget på att det alltid är samma personer som lyfts fram av massmedia, i vilket område vi än pratar om finns det ”bara” 1 person…
    I mitt fall, modedesignerns o modevärlden är det alltid samma unga svenska designer som är den nya stjärnarn på modehimlen…grrrr!!!;)

    Lycka till med att gå mot strömmen, med att hitta din egna nisch…ditt egna sätt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *