Farväl Honesty!

Författare:

|

Datum:

|

,

Det har blivit dags att lämna Honesty, min första riktiga arbetsplats. I ett år och 3 månader har jag spenderat mina dagar med ett gäng fantastiska människor och av dem fått lära mig saker du drömmer om att få göra i början av din karriär. Jag är väldigt tacksam för att få detta inträde i arbetslivet.

Honesty gör redan Awesome, och de kommer att göra mycket mer spännande projekt/kampanjer framöver. Alla förutsättningar finns där, framförallt viljan och drivet. Att få ha varit med under denna uppstartsresa, full av vinster, är oerhört roligt. Kanske har det gjort mig kaxig och fartblind när jag smittats av framgångarna, det finns ju en möjlighet att kommande arbetsplatser inte vinner varje pitch de är med i. Guldägg för bästa reklamfilm och ca 10 (?) vunna pitcher är något av de jag fått vara med om under året.

Vad jag kommer att sakna främst är kollegorna och Honesty-kulturen, vinster i all ära. När jag kom till Honesty var vi 9 anställda, idag är vi 20-ish. Det är kul att se hur en organisation trots denna tillväxt lyckats behålla den familjära och varma kulturen. Personen är verkligen i centrum i rekryteringarna, det måste passa. Det är SÅ framgång skapas. Det är SÅ vinsterna levereras. Vi gör bra saker, älskar vårt arbete och jobbar ännu hårdare var dag, samtidigt som vi har askul.

Till mina kollegor; Ni är STÖRDA i huvudet, jag kommer nog aldrig få uppleva det igen..

Som minsting och ”social media manager” har jag kunnat komma undan med att fota ALLT som pågått, det gläder mig en stund som denna. Känn värmen i dessa bilder:

..och när jag hör den här musiken tänker jag på min Honesty-tid.

Jag gillar att se det som att jag var ung och förvirrad när jag kom till Honesty, oerhört naiv. (Och lite skakad efter upplevelserna från min föregående psykopatchef) Min nya närmsta kollega, som jag då betraktade som ”guru”, boostade och intalade mig om att jag hade superkrafter. Jag själv förstod ingenting, utan jobbade på med våra omfattande monsterprojekt. Under hösten framförallt har jag fått förlitat mig på min egen förmåga att förstå min kompetens, och det har gjort oerhört mycket. Detta gör att jag börjar känna mig trygg i förståelsen för min kompetens och med vilka ingredienser den bör utvecklas. Det är också en anledning till att gå vidare, att stanna på en plats för länge kan vara farligt för utvecklingen, och jag är oerhört förväntansfull och inspirerad av den plats jag är påväg till.

I slutet av Januari börjar jag utforska E-handelns värld i ett nystartat bolag. To be continued..

Lägsta standarden är satt.

Lycka till kollegor och Honesty!

…saknar ni mig kan jag frilansa på timmar.  

DOCK har har en månad kvar, därför tycker jag att vi bokar in AW den 20/1, kollegor!

8 svar till “Farväl Honesty!”

  1. Det är bara å ”Gör’t nu!” … 😉

    Tack för den stunden läromästaren! Viktig tid för mig <3

  2. Här händer det saker!

    Ska bli mycket spännande att få höra om dina nya utmaningar. Stort lycka till och Gott Nytt År! 😀

    Kramar

  3. Vad fantastiskt härligt det är att höra om din tid på Honesty, hur mkt det gett dig och hur det fört dig in på nya äventyr. Ska bli enormt spännande att läsa om allt nytt i ditt liv.

  4. Vad kul att du tycker det Frida! Det är spännande att följa dig med, sett att du söker jobb! All lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *