God Jul från Sara!

Författare:

|

Datum:

|

Till mina fantastiska inspirerande och peppande läsare vill jag önska en God Jul! Jag önskar Er lika intensiv julvärme som den jag får av er feedback! #Inspiration2012 fortsätter kommande vecka, men jag vill ta en paus i planerandet för att jul-reflektera

Jag har haft ett egoistiskt 2011, med en betydligt lägre fart av målmedvetenhet än tidigare. Låtit jobbet, med intressanta monsterprojekt, styra dagtid och nöjen med vänner styra övrig tid. ”Fjompigt” skulle jag kalla mitt 2011. Även om prestationen varit lägre än föregående år har jag arbetat mycket med att bli trygg i mig själv och min kompetens, framförallt att förstå mina kvaliteter och hur jag kan utveckla dem.

2011 har förutom trygghet i mig själv gett mig många nya vänner och bekantskaper. Jag har börjat rota mig i min nya stad och framförallt haft väldigt kul! Under året har jag haft stora personliga förluster, samtliga av mina gamlingar har lämnat mig, vilket kommer att göra det något tomt vid julbordet. Däremot glädjs jag nu åt att vara över öronen tonårsförälskad i en väldigt bra person. (Ja, du kan finna kärleken(Jämlika) på Twitter)

Igår avslutade jag mitt arbetsår 2011 med ett beslut. Att det är dags att gå vidare. Hur man kan få för sig att lämna Sveriges coolaste arbetsplats med de mest underbara och kompetenta kollegorna är en mycket bra fråga. För mig grundar det sig i att jag har utvecklats färdigt inom den nuvarande organisationen och har ett nytt utmanande uppdrag att gå vidare över till. Det berättar jag om vid ett senare tillfälle.

En vecka kvar att inspireras inför 2012! Ha en God Jul allesammans!

Här är min Jul-spelningslista!

2 svar till “God Jul från Sara!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *