Fin start på morgonen med Kickstarter

Författare:

|

Datum:

|

,

Att börja morgonen med omvärldsbevakning är en god morgonrutin. En av mina favoriter är att slentrian-surfa på Kickstarter – En community för att foundraisa sitt projekt eller start-up. Även om mycket (nästan allt) är amerikanskt och är mer eller mindre av värde visas på Kickstarter vad folk faktiskt gör av sina passioner, och inspirerar dig till att ta tag i även dina.

Kickstarter-bloggen finner du intervjuer och reviews av intressanta projekt som Kickstarter teamet väljer att lyfta fram. På vart projekts profilsidor kan du följa vardera projekt och läsa om initiativtagarnas tankar bakom projektet. Lyser dina goda idéer med sin frånvaro är det en god idé att besöka Kickstarter och få nya tankar på hur du kan fördriva din tid. Framförallt vill jag rekommendera sidan till UF-företagarna ute i landet som står i startgroparna för läsårets projekt!

Följer dem gör du lättast på Facebook!

Medan vi är inne på ämnet inspiration och goda exempel vill jag lyfta fram Disruptive.nu’s intervju med Douglas Roos – Entreprenörskap unplugged när den är som bäst.

Ha en fin tisdag! Ut och nyttja era passioner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *