Rita ut din Tankeprocess!

Författare:

|

Datum:

|

Jag brukar roa mig med att försöka förstå mitt idéblivande mina tankeprocesser. Jag tänker att detta kommer hjälpa mig att effektivisera både beslutsprocesser och faktiskt arbete.

Såhär ser det exempelvis ut i mitt huvud när jag tänker på taktiker för sociala medier:

(Hur jag ser på detta i ett medielandskap/reklamkampanjer kommer strax, sålänge lurar jag på hur denna kan förenklas)

Detta är något jag tror att skiljer oss morderna människor från våra förfäder – Att reflektera över hur vi får mer ut av från vår person och varför vi agerar som vi gör. På så vis kan vi få mer ut av vår tillvaro och våra relationer. Framtiden är nu:


The Present & Future of Mind-Reading Technology

Jag skulle gärna vilja bli läst. Även om vi hyfsat enkelt kan rita upp logiska modeller för hur vi tänker är det svårare att förstå det rationella i hur vi känner. Exempelvis; ”Är detta verkligen kärlek?”

Ett svar till “Rita ut din Tankeprocess!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *