Halloweenfriande på Campus

Författare:

|

Datum:

|

Det är rätt speciellt att bo på Campus, det märker man särskilt vid högtider som Halloween. Så snart du lämnar lägenheten möts du av utklädda människor, var du än vänder dig. En till ytan liten stad med 5000 människor, bara ungdomar mellan 20-30år – deras bästa tid i livet. Igår hade alla tre studentpubarna öppet. Man måste leva, bo och våndas här för att förstå. En bubbla är vad det är.

Jag är lite ledsen för att jag inte vann bästa utklädnad, jag hävdar att jag var bäst.
dscn5798_59249980.jpg
Likheterna med originalet är slående, eller hur?
dscn5795_59249755.jpg

Ett svar till “Halloweenfriande på Campus”

  1. Du gör mig stolt! 😀 Jägarns vad snyggt och jag är förvånad att du inte vann. Vad hade vinnaren på sig egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *