Kamp mot klockan

Författare:

|

Datum:

|

,

Det är inge konstigt med att det är utmaningen i att kämpa mot klockan som sporrar mig. Att skriva ett arbete och få det bra är ingen konst, men att få det riktigt bra när tiden är begränsad – det är häftigt!

En deadline är redan avverkad, en litteraturöversikt i Knowledge Management kl. 10.00 imorse. Nästa lite maffigare deadline stundar imorgon kl. 8.00, omvärldsanalys inom international business. Min första större rapport på egen hand, den ska bli sjukt bra. Jag har gått från drömmar om ett G till drömmar om ett VG. Informationen den har jag, likaså resurserna att slutföra det. Bara huvudet och energin är med!

Innan jag ger er denna veckas insikt om sociala medier får ni njuta av lite Campus-bilder
foto013_001_59100598.jpg
Det är inte alla Universitet som har ett slott mitt i sitt Campus
foto017_001_59100697.jpg
Underbara bron över trummen som gör vackra morgonpromenader möjliga!
foto023_001_59100775.jpg
Det är rätt kallt om morgornarna nu.
foto027_001_59100822.jpg
Bakom Campus finns naturen

Ett svar till “Kamp mot klockan”

  1. Lycka till med allt du pysslar med.

    Och jag blev sugen på en frostig morgonjogg imorgon när jag såg dina fina bilder. Tyvärr lär det bli en jogg i duggregn istället. göteborg du vet… 🙂

    Angående din kommentar: Var hon verkligen utklädd till Maud Adams (svensk bondbrud bland annat) och inte tanten i familjen Adams, som heter ngt helt annat? 😀

    //Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *