Helg-Nyheter

Författare:

|

Datum:

|

, ,

helgnyhet_71654290.jpg
Foton: Entreprenörsjakten, Jacob Ode

Först och främst Entreprenörsjakten Växjö:
Det är det projekt jag kommer att arbeta mest med den närmsta tiden, detta efter att ha tagit över projektledarrollen efter unga inspirerande och livfulla Maja som fann utmaningar på andra håll. En riktig utmaning och jag är laddad med kreativitet och idéer! Det är lätt att arbeta med något man tror på och jag vet att Entreprenörsjakten gör mycket gott både hos de unga entreprenörerna som deltar i tävlingen samt hos de personer i näringslivet som under jakten får chans att arbeta med dem. Jag ser fram emot att få arbeta med engagerade organisationer och personer under Entreprenörsjakten – för de står uppradade, det vet jag.

Entreprenörsjakten Växjö är en av fyra deltävlingar som kommer ske inför finalen i Göteborg, vi sällskapas av Mälardalen, Stockholm och Göteborg. Som den mest söderliggande deltävlingen kommer vi ta emot ansökningar från hela Södra Sverige, konkurrensen kommer att bli stor så är du intresserad av att delta bör du börja leta upp dina två skarpaste vänner samt börja fila på en killer-ansökan.

Vill du veta mer eller vara med som partnerföretag eller deltagare? Sänd mig ett mail till sara@entreprenorsjakten.se

Efter konferensen om Ungas medievanor och sociala medier:
30st deltagare på plats
16st deltagare på diskussion över MSN
19st deltagare på diskussion över Skype
180st tweets i twitter-diskussionen #SMkonf
280st visningar på Bambuser
1st inslag på SR Kronoberg
1st inslag på TV4 Växjö
1st artikel i Växjöbladet-Kronobergaren
Se även bilderna som togs under dagen på Facebook där du även kan gå med i Nätverket SIPs fan-page för att hålla reda på när de håller nästa nytänkande event.

Och…
siptweet_71645395.jpg

Tack själva @natverketsip! Alltid lika inspirerande att få arbeta med er!

Inför föreläsningen om ”Studier och entreprenörskap” under Öppet Hus:
Jag hoppas att ni kommer sitta spikade framför kanalen EBD på Bambuser kl 12.00-12.30 nästa söndag den 7 februari. Då kommer jag prata om min passion för entreprenörskap och projekt inom temat. Jag kommer sällskapas av TASK Consulting, som pratar om att dra nytta av Universtitetens kunskap och drivkraften att hjälpa studenter till arbete, och Filmprojektet Domarjävlar!, som berättar om envisheten i att förverkliga sin idé till varje pris.

Förutom ditt deltagande, på plats eller via Bambuser, blir jag jätte glad om du vill sprida vår pressrelease!

Jag har riktigt många bra idéer inför kommande c-uppsatsskrivande!
Nytänkande, spännande och intressant problemområden med stor potential vars lösningar kan göra nytta. Nu är det bara ”kill your darlings” som gäller, det svåraste.

Som ni ser; En riktigt spännande vår väntar! Hoppas ni hänger med. Jag behöver allt stöd, inspiration och hjälp jag kan få. Hoppas jag får chansen att arbeta med några av er 150 personer som följer mig dagligen!

Nästa veckas tema är ”Studier och Entreprenörskap”. Då kommer jag blandannat presentera den superentreprenör som står närmast mig och jag hittills hållt onämnd. Mitt främsta bollplank, min stöttepelare samt motivationskälla!

Just ja, jag kanske inte nämnt att jag planerar att starta företag nu med? Just nu arbetar Metin Ucar med en ny mer användbar hemsida åt mig på den här skissen. Snart dags för flytt, examen närmar sig och då är jag inte Entreprenörsstudent längre – jag blir en entreprenör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *