Imorgon är det dags – Entreprenöriella julkalendern!

Författare:

|

Datum:

|

, ,

Jag är i extas! För en vecka sedan fick jag en idé som fick mig att prioritera bort mycket i min vardag – och imorn blir den till verklighet! Jag fick uppleva det som alla entreprenörer pratar om när de berättar hur de ser möjligheter och känner kraften att förverkliga sina idéer.

Entreprenörskap är vad min julkalender ska handla om. Ett uttjatat begrepp enligt många, även enligt mig. Men vad är då egentligen entreprenörskap och vilka egenskaper bör en entreprenör besitta? Vad driver entreprenören? Är affärsidén eller människan det viktiga? Måste man driva företag för att vara entreprenör? OCH kan alla vara entreprenörer? Detta är vad mina gästbloggare ska ge sin åsikt om.

Julkalendern handlar också om drivkraften som får oss att göra det vi gör. Drivkraften som kan komma av många saker; ett brinnande intresse, självförverkligande eller kamp för överlevnad. För mig kommer drivkraften av inspiration och främst inspiratörer. I jakten på gästbloggare gav jag mig på mina främsta inspiratörer och samtliga av dessa, åtminstone 95%, tackade ja till att dela med sig av sina berättelser här i december. Gästbloggarna kommer från olika bakgrunder och är alla drivna entreprenörer i sin vardag. Min största inspiratör i livet, som får mig att vilja göra det jag gör, hoppas jag kunna presentera under lucka 24.

Så, det här är min julklapp till er – gammal som ung runtom i Sverige. Till ungdomarna i Bollnäs, studenterna i Växjö, stressade arbetare i storstäderna, skåningar, norrlänningar och alla däremellan. Jag hoppas alla kommer kunna likna sig vid någon samt inspireras av alla!

Imorgon öppnar vi lucka 1!

Tack alla som ställer upp, det här kommer bli grymt!
dscn5976_62982045.jpg
God jul och entreprenöriell kärlek till er alla!

PS. Jag uppdaterade min ”om” sida ifall ni vill veta mer om mig. DS.

Ett svar till “Imorgon är det dags – Entreprenöriella julkalendern!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *