När verkligheten lockar, begränsningar är stora och kreativiteten flödar

Författare:

|

Datum:

|

Den fras som dödar min kreativitet allra mest måste vara ”Om du får göra vad du vill, vad skulle du göra då?” Fria händer, det finns inga utmaningar. Jag vill ha begränsningar, knappa resurser att utföra stordåd med. Det är en utmaning – då flödar kreativiteten.

Jag har under några veckor suttit med tunga teoretiska uppgifter. Men under den här tiden har idéer växt fram, trots den knappa tiden, och jag är nu inne i en riktigt speedad kreativitets-fas. Det är svårt att hålla fokus. Jag är inne på slutspurten, sista läsåret innan examen, verkligen lockar allt för mycket. Bäst att hålla huvudet kallt.

dsc00227_55506544.jpg
Jag tror inte jag kommer bli mindre inspirerad, om inte jag blir för fullmatad. Fick ikväll en inbjudan att se Bert Karlsson imorgon kväll i Alvesta, jag måste erkänna att jag vägde The Bert mot att träna i en sekund. På torsdag kommer ännu en entreprenör till Kronoberg och självklart vill jag inte missa den omtalade Therese Albrechtsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *