New in! Linne och Stockholms-tights från U.WE.AR

Författare:

|

Datum:

|

IMG_0414

När jag fick reda på att min favorit Sportamore hade tagit fram egna träningskläder under det nya varumärket U.WE.AR var jag såklart snabb med att undersöka saken.

Förutom att plaggen knappt kostar någonting (tights för 199:-, sport-BH 149:- och linne för 149:-) så är de oerhört sköna och lätta plagg – Framförallt tightsen! Även om de sitter lite väl löst i midjan för min smak är de supermjuka och smidiga att röra sig i.

Vanligtvis tycker jag det är lite trist med svarta träningsplagg. Mest ofta väljer jag svarta plagg när jag köper mer tekniska plagg, som ska få mig att lyfta tungt eller springa långt, samt hoppas på att de ska hålla en längre tid. Därför tyckte jag det var lite tråkigt att det att utbudet bestod av nästan bara svarta plagg just nu (..men jag har hört rykten om att det kan komma fler varianter).

Hur snygga är inte de vita sömmarna ändå?

Hittills har U.WE.AR-plaggen funkat bra under pass med bänkpress, kettlebells och marklyft.

IMG_0413

IMG_0412

IMG_0411

IMG_0415

Ett svar till “New in! Linne och Stockholms-tights från U.WE.AR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *