Semestertider är reflektionstider

Författare:

|

Datum:

|

Jag älskar mitt jobb, ändå måste jag säga att det är väldigt skönt med semester. Som på beställning började hjärnverksamheten söka sig till den del som fått stå i kö och vänta medan arbete legat i utloppsbanan. Jag känner reflektionerna komma mig åter och intryck processeras.

Under min semester tänker jag lära mig något nytt varje dag. Det behöver inte vara något stort eller betydande, men det ska leda till en insikt. Jag vill inte ta på mig något för stort, men jag hoppas att jag skall kunna dela med insikterna i bloggen.

Framförallt tänker jag börja Twittra på riktigt igen, och inte bara spamma er med strunt och reklam. Så skriv till mig @saraohman och tala om vad du tycker jag bör kika på!

Supertaggad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *