Skönhetsfavoriter: Alltid i badrummet

Författare:

|

Datum:

|

Vi pausar träningsbloggandet och tar en titt in i ombytesrummet istället! Jag driver nämligen en teori om att pyssel mellan pass och ensamtid i badrummet gör att du bryr dig lite extra om dig själv. När du investerar tiden får du större anledning att jobba med dig själv på andra håll – Med träning, kost eller vad andra vill kalla ”mindfullness” .

Idag har jag samlat mina skönhetsfavoriter!

I duschen – Moroccan Oil och Rituals

saras workout dusch

 • Shampo – Moroccan Oil
 • Balsam – Moroccan Oil
 • Hårinpackning – Moroccan Oil
 • Skrubb – Rituals Good Luck
 • Shower oil – Kicks Skin Treat

Vad jag än provar återvänder jag till Moroccan Oils produkter för håret. Jag tycker de kan vara väl dyra men oj så underbara! När det kommer till skrubb så pikade jag länge vänner som hypade Rituals skrubb – Sedan provade jag och insåg storheten! Framförallt gillar jag doften som tagit över min lägenhet.

För rent ansikte – Kiehl’s

Kiels

 • Ansiktstvätt – Kiehl’s Rare Earth
 • Ansiktislotion – Kiehl’s Rare Earth

För en månad sedan bestämde jag mig för att byta ansiktstvätt+lotion och chansade på Kiehl’s vars produkter jag funderat på att prova ett tag. Jag är inte besviken! Den här kombon passar utmärkt för min blandhy.

Den dagliga basen – Pür Minerals

IMG_8409

 • Foundation – Pür Minerals Compact Foundation
 • Primer – Pür Minerals Correcting Primer
 • Fix – Pixi by petra

För 2,5 år sedan fick jag Pür Minerals puder i goodiebag på Veckorevyns Blog Awards – Sedan dess har det inte funnits något annat alternativ. Jag kan inte påstå att deras primer är enastående mycket bättre än andra primers, men den jobbar bra tillsammans med pudret. Pixis fix har jag bara provat i några dagar, jag får be om att få återkomma med mer detaljerad recension.

I håret – Elnett och Morrocan Oils

sara hår styling

 • Hårspray – Elnett från L’oreal
 • Hårolja – Morrocan Oil
 • Förtjockning – Thickening Spray från Kicks

Jag har turen att ha naturligt ”fluffigt” och rakt hår, det kräver väldigt lite styling. Däremot kan det bli väldigt flygigt och därför behövs en lätt hårspray och en hel del hårolja. När det kommer till hårspray kan jag inte tänka mig något annat än Elnett från L’oreal – Så har det varit i ca 10 år nu.

Hela och lena händer – Isadora och L’occiante

händer saras workout

 • Nagellack – Isadora Wonder Nail
 • Snabbtork – H&Ms Quick Dry-spray
 • Handkräm – L’occiante
 • Nagelfil – Depend

Jag är en nagelrivare med svaga naglar. Innan min vän Emma släpade med mig på manikyr i somras hade jag vårt att hålla naglarna hela i längre än två veckor. Den turen gjorde mig inspirerad att hålla naglarna hela. Det enda nagellacket jag kan måla med er Isadoras Wonder Naiv med snabbtork och bred borste. Det blir liksom lättare då!

Vilka är dina skönhetsfavoriter?

Utmana mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *