Rörlighetsövning: Hjälp av hjulet för baksidan

Författare:

|

Datum:

|

Nya mål kräver nya vanor och nya övningar! Eftersom jag bestämt mig för att faktiskt börja använda kroppen, och inte bara vara stark och kunna springa långt, behöver jag arbeta upp min rörlighet. Därför är jag nu på jakt efter övningar som kan hjälpa mig på vägen till en mer funktionell kropp.

I januari köpte jag ett ”hjul” som underhållning under pauserna på hemmakontoret. Detta använder jag mest knäståendes för att träna magen. Idag provade jag att använda hjulet ståendes på fötterna för att arbeta upp rörligheten och stretcha baksidan – Samtidigt fick armar och axlar sig en omgång.

Såhär såg det ut:

Vad är väl en vilodag.. Dötrist, långtråkig och perfekt för #rörlighet! #övning #video

Ett filmklipp publicerat av Sara Öhman (@saraohman)

Förra veckan såg jag detta klipp från Rosa Skrot som jag då la till på rörlighetsövnings-schemat – En klockren klassiker!

Vilka är dina favoritövningar för ökad rörlighet?

Dela gärna med dig av din inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *