Söker du medarbetare? Här finns jobbsökande!

Författare:

|

Datum:

|

Det är inte lätt att finna rätt medarbetare, det är nästan lika svårt som att finna rätt arbetsgivare. Jag tänkte hjälpa er en bit på traven och nedan presentera några grymma jobbsökande, energiska att finna en plats att göra underverk på.

Mitt mål är att minst tre av dessa ska få träffa en potentiell arbetsgivare. Det bör inte vara ett ouppnåeligt mål då de alla är grymma och kompetenta individer. Så, först till kvarn för först mala.

Hanna Berkesi


Dunderdriven, asambitiös och pangpåhittig tjej! Sveriges bästa säljare (intyg finns). Gillar choklad, apelsinjuice och Oskar Linnros. Arbetar idag med marknadsföring och event. Älskar människomötet och lovar att ständigt prestera.
Arbetsområde: Härlig förmåga inom PR- och event samt copywriting
Twitter: @hannaberkersi
LinkedIn: Hanna Berkesi

Jenny Andersson


Mitt namn är Jenny. Jag är en glad och driven tjej som alltid är ute efter nya utmaningar. Till sommaren får jag en magister i marknadsföring och vill självklart ha ett jobb inom mitt område. Jag är en kreativ, noggrann och nytänkande person. Anställer ni mig, lovar jag att ni inte kommer bli besvikna.
Twitter: @jeandersson
LinkedIn: Jenny Andersson

Anna Lennartsson


Vill du ha en utb. marknadsförare som är ambitiös, positiv och noggrann? Är du beredd att satsa på en utexaminerad ivrig och glad tjej? Då kan jag vara den du letar efter, för jag är redo att visa vad jag går för och ger alltid allt.
Arbetsområden: Marknadsföring, brand management, kommunikation
Twitter: @a_lennartsson
LinkedIn: Anna Lennartsson

Veronica Wetterlin


Driven tjej som är redo för nya utmaningar! Ger aldrig upp, om något påbörjats ska det avslutas och det med bravur. Har i juni en fil.kand inom företagsekonomi, Enterprising and business development!
Arbetsområden: Affärsutveckling, Marknadsföring, Kommunikation
Twitter: @V_Wetterlin
.

Therese Hellborg


Jag är en driven och serviceinriktad marknadsförare som kan bidra med kunskap inom kundrelationer och kommunikation, och medverka i att stärka ert varumärke på nya sätt och i nya medier.
Arbetsområden: Marknadskommunikatör, marknadskoordinator och brand manager
LinkedIn: Therese Hellborg

Anna Visuri


Är lite udda! Finner alltid det komiska i vardagen, även i det seriösa i att skriva en pitch. Jag är koffeinberoende & en digital inföding vars välbefinnande förutsätter teknik som fungerar felfritt.
Arbetsområden: Marknadsföring, grafisk formgivning och reklam
Blogg: www.annavisuri.se
Twitter: @avisuri
LinkedIn: Anna Visuri

Simon Zetterberg


Trevlig kille tillika processledare med inriktning på internet och sociala medier. Fokuserar på process och kundnytta. Handleder grupper från start till vision inom web och sociala medier
Arbetsområden: Processledare inom webb, föreläsare/workshopledare, webdesigner
Blogg ximon.seFöretagwesize.se
Twitter@ximon_se LinkedIn: Simon Zetterberg

Sara Fransson


Sara Fransson. Snart 22år. Snart examinerad student från Informatörsprogrammet i Växjö. Lever lite extra för idrott och mode. Ambitiös och målmedveten tjej som brinner för området kommunikation. Ger 110% i alla situationer!
Arbetsområden: Information, kommunikation och PR
Twitter: @Franssonsara
LinkedIn: Sara Fransson

Johan Radix


Jag är Johan Radix, killen som gillar ordning & reda är utåtriktad och idérik. För mig är det viktigt att utvecklas och att anta nya utmaningar.
Arbetsområden: Näringslivsfrågor, ideella sektorn samt media & kommunikation

.
.

Jenny Küttim


Sökes uppdrag/arbetsgivare som kan mästra att tygla min ambitioner. Väcker min lust att gräva djupare. Men framförallt som delar mina drivkrafter att engagera sig för samhället och människorna som kan berätta om det.
Arbetsområden: Researcher, reporter, producent
Twitter: @jennykuttim
LinkedIn: Jenny Küttim

Johan Norrfjärd


Det finns få med större bredd och kapacitet. Erfarenhet från detaljhandel och brett HR-arbete, med siktet inställt på förändring. Letar du efter en tävlingsinriktad, analytisk och lösningsfokuserad ledare, då letar du efter mig!
Twitter: @norrfjard
LinkedIn: Johan Norrfjärd

Ramona Johansson


Mitt största intresse inom branschen är sociala medier och då jag själv är aktiv inom området förstår jag också kraften bakom dessa och hur dessa kan utveckla och förbättra verksamheten. Jag är driven och ambitiös och arbetar för utveckling.
Arbetsområden: Sociala medier, trycksaksproduktion och webbskribent
Blogg: www.theramonas.se Twitter: @TheRamonas
LinkedIn: Ramona Johansson

Låt oss hjälpa dessa till anställningsintervjuer/möten!

Ge detta inlägg en retweet eller vidarebefordra din favoriters kontaktuppgifter till rätt person! För ytterligare kontaktuppgifter, hör av dig till mig!

3 svar till “Söker du medarbetare? Här finns jobbsökande!”

  1. Vilket kanoninitiativ! Synd bara att jag missade det föregående inlägget eftersom jag gärna hade velat vara med på listan. 😉

  2. Fick alla jobb efteråt? Var det med hjälp av den här bloggposten? En uppföljning kanske skulle vara en bra ide. Det skulle vara lite kul om inte annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *