Sökes: Förstärkning inför 2013 – Ska du göra Praktik?

Författare:

|

Datum:

|

Jag är ständigt på jakt efter nya talanger och gör allt för att bevaka nya twittrare och Internet-bloggare för att hitta personer som jag vill jobba med. Dessvärre är det bara en bråkdel av den potentiella marknaden som använder sig utav detta. Eftersom jag redan är allt för färgad av mitt egna sätt att jobba och se på Internet samt ofta arbetar själv vore det en dröm för mig att jobba med en energisk och driven praktikant som vill upptäcka Internet – i framgång såväl som motgång.

Att göra praktik hos mig och mina kollegor innebär mycket stort ansvar och högst kreativa uppgifter. Är du rätt person lämnar jag gärna över ett projekt för dig att styra, med min handledning, för att du sedan ska kunna visa på resultatet av dina tankar för framtida arbetsgivare. Du bör vara duktig på att skriva och får gärna ha erfarenhet av photoshop och programmering. Att ha erfarenhet av bloggande, skrivande eller andra projektarbeten som involverat att engagera människor både online och offline väger tungt hos mig.

Fungerar vi ihop så finns stora möjligheter till anställning.

Helst ser jag att du går en utbildning inom vilken du har avsatt tid för praktik, detta eftersom du har tid att ge och att din praktik inte behöver inkräkta på andra typer av åtaganden. Jag och mina kollegor vill gärna ha dig här på heltid så att du på riktigt kan vara en utav oss, då kan vi ge dig mycket mer kunskap.

Hos oss på SearchMe kan vi erbjuda dig uppgifter och kunskap inom:

 • Sociala medier
 • SEO
 • Konvertering
 • Content marketing
 • E-mailmarketing
 • E-handel
  …samt digitala medier generellt

Låter det intressant?

Skicka gärna en presentation till sara at searchme.se där du förutom att presentera dig själv svarar på följande två frågor:

 • Vad vill du lära dig under din praktik?
 • Vad ser du dig själv jobba med året efter dina avslutade studier?
Hoppas vi hörs av!

3 svar till “Sökes: Förstärkning inför 2013 – Ska du göra Praktik?”

 1. Hej,

  Detta låter som en utmaning för mig!

  35år, lyhörd, framåt och prestigelös. Hört att Facebook funkar för företag, har 20 följare på Twitter och lägger ut bilder på Instagram regelbundet. Kan konverterar filer till min Iphone5 från datorn, Googlar mig själv regelbundet – på tal om SEO – skickar mail hela tiden och handlar på internet ibland. Generellt ”gillar” jag internet, för att dra en kul Facebook referens.

  Hör av er. Eller boka in ett möte via teknologin iCal, bara det blir av IRL – jag blir lätt nervös på internet.

  Dennis

 2. Hej jag underbar kille på både gott och ont 1984år gång…Trött på fysisk arbete just nu har jag börja söka ett antal praktik och idag kl 01:58 ska jag ta ett steg in till mitt framtidsjobb .
  Skaffade mig iPhone5 för 3 dagar sen Twitter 2 dagar facebook finns över 500 vänner! egentligen är jag en amatör som älskar Svenska språket ,älskar diskutioner och tar gärna konstruktiv kritik.
  Har klarat mig nog bäst tack vare min kreativitet och entusiasm 😉
  Jag har mycket att lära och jag är er utvecklingsobjekt till hundra procent !
  Bara att fynda!

  Nsimba

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *