Världsrekordförsök i idéskapande – Växjö

Författare:

|

Datum:

|

, ,

Just hemkommen från världsrekordförsöket i Idéskapande känner jag mig inspirerad och sprudlande glad som få! Det var en underbar eftermiddag på Nätverket SIP och vi, ca 20st deltagare, lyckades generera 127st kvantitativa (och kvalitativa enligt oss själva) affärsidéer. Resultatet finner ni på Idepedia.

En stor eloge till initiativtagaren bakom Växjö-filialen Maja!

dscn5836_59683642.jpg
Förberett!
dscn5840_59683712.jpg
Maja förklarar konceptet!
dscn5847_59683809.jpg
Kreativitetsprocess à la Post-it metoden!
dscn5855_59683963.jpg
Idébildning pågår
dscn5856_59684019.jpg
Fikadags! Cornflakeskakor bakade av Maja, såklart.

Alltid lika inspirerande att få umgås med SE-studenterna, jag tror jag ska flytta dit.

Som om den här dagen inte kunde bli bättre så hittar jag ett paket i brevlådan när jag kommer hem! I detta paket ligger en bok, och inte vilken bok som helst utan Beautiful Business-boken! (Min sambo fick sig ett gott skratt när jag dansade runt av glädje i lägenheten) Tack Frida och Sofia! Jag ska rensa schemat ikväll och sträckläsa den.
dscn5858_59684107.jpg

Jag vill avsluta med en disclaimer angående föregående inlägg: Medelmåtta=Avarage=den vanliga människan/medborgaren.

Ett svar till “Världsrekordförsök i idéskapande – Växjö”

  1. […] Jag tycker om att träffa människor som har med Nätverket SIP att göra och SE-studenterna är inget undantag. När du kliver in genom dörren är allt möjligt och dina idéer tas på allvar, det är därför inte konstigt att SE-studenterna spottar ut sig idéer. (Det fick jag erfara under världrekordsförsöket i idégenerering i höstas) Efter föreläsningen pratade jag lite med Jesper, Micke, Joana och Stefan som benämnde möjlighetstänket som en av de bästa sakerna med deras utbildning. “Men hallå, är verkligen alla idéer möjliga att genomföra?” tänker jag som inte varit tillräckligt mycket hos Nätverket SIP, uppenbarligen. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *