Starta eget-support

Författare:

|

Datum:

|

, ,

”Jag vill hjälpa andra att starta företag” är något man stöter på allt oftare. Det är ju bra, men jag vill se fler starta företag med sina egna idéer/tjänster/produkter. Jag ska inte säga något eftersom jag själv är precis lika.

Vill ni se ett utdrag från min absolut sämsta projektinsats någonsin vid mitt absolut sämsta och minst inspirerade tillfälle någonsin kan ni se vad jag gjorde i somras här under Grrltech Supports film. (Själva projektet är helt underbart, men min energi/tid under projektet var minst sagt bristfällig.)

Och vill ni kvinnor läsa ett alldeles underbart inlägg om Kvinnor och Makt av Camilla Wagner ska ni läsa ”Hon kan knappast kallas kvinna” . Taggande.

Ny vecka, nya uppdrag. Vi börjar med en pitch för Växjö Kommun. På med säljarhatten!

Jag återkommer när jag fått upp ångan igen.

Ett svar till “Starta eget-support”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *