Wazup Öhman? – 5 minuter för eftertanke

Författare:

|

Datum:

|

Är du aktiv som jag med att berätta om vad du gör i sociala medier så har du även förmånen att ha många som följer dig och engagerar sig i din utveckling. Det här inlägget är till er som undrar hur det går. Det är ju nämligen lätt att tro att jag alltid springer runt med en svart låda och bara äter pulverbaserad föda mellan träningspassen samt fånar mig på Snapchat.

Vad Sara Öhman gör just nu

>> Konsulterande – Ja, detta är fortfarande min huvudverksamhet. De allra flesta som följt mig vet att sociala medier har varit/är mitt huvudämne. De senaste 4 åren som frilans har jag ändå fått göra så mycket mer än sociala medier. Jag har jobbat mycket med köpta medier, produktionsledning av digitala content kampanjer och övergripande digital strategi. Mitt vanligaste uppdrag är fortfarande omtag kring en kommunikationsplan för att förbättra engagemang i sociala medier, mest ofta innebär det både kreativt arbete men även organisering av resurser. PS. Du får gärna anlita mig. Jag kan nämligen väldigt mycket om mycket, särskilt kommunikation, digitala strategier och e-handel. DS.
>> Undervisning – Den senaste tiden har jag spenderat rätt mycket tid på Medieinstiutet där jag varit inne i 5 klasser och undervisat om content marketing, sociala medier (organiskt + annonsering) och e-postmarknadsföring. Nu senast har jag även lagt upp hela kursen digitala affärer. Det är otroligt givande att vara med i så många människors utveckling och behöva både hålla ett övergripande perspektiv och samtidigt grotta ned i detaljer för att kunna ge eleverna den allra bästa starten på deras karriär i den digitala branschen (även om det är utmanande att lära känna 150 studenter över ett halvårstid).
>> Talare/moderator – Att stå på scen och ”showa” kanske är det roligaste som finns, näst efter att ta fram materialet till dragningarna. Det är något jag gör så ofta jag får chansen och maj kommer bli en riktigt rolig månad på den fronten! Just nu pratar jag mest om e-handel och nya kommunikationslandskapet (och kraven det ställer på innehåll).
>> Styrelsearbete – Jag har fått förmånen att vara med i Jelon AB (Calzessa, Urban Legs, Strumpbyxor.com och XL-legs) som mitt allra första styrelsearbete. Det är superintressant att få ett bredare perspektiv på framförallt e-handel men särskilt bolagsstyre överlag. Förhoppningsvis kan jag tacka ja till flera styrelseuppdrag framöver.
>> Nutribox – Nutribox är tjänsten jag driver tillsammans med Will & Skill. Det är självklart något som upptar mycket av mitt hjärta och min tid. Här får jag inte bara lära mig om nutrition och kosttillskottsbranschen utan jag får dessutom på riktigt större insikt hur det är att vara entreprenör och bedriva e-handel. Vill be alla entreprenörer och e-handlare jag pushat med ”nu släpper vi det bara!!” om ursäkt. Vill du se resultatet får du helt enkelt skriva upp dig på en prenumeration på Nutribox.se!
>> ”Träningsprofilen” – Mitt fritidsintresse som även hjälper mig bygga relationer för mina uppdrag samt Nutribox. Jag tror mig snart kunna klassa mig som aspirerande triathlet (så snart jag kan investera i en bra cykel). Detta tar mig även på andra äventyr, bl.a. är jag stolt över att vara anlitad profil för Hyundais senaste lanseringskampanj som presenteras i maj.
Personligen har jag varit rätt trött efter ett jobbigt 2015. Att upprätthålla kontakt överlag har varit lite kämpigt. Det positiva är att jag lärt mig om vikten av  ”down time” och återhämtning. Om jag får säga det själv är jag en riktigt trevlig och närvarande person att ha i sin bekantskap nu.
Du kan väl säga ”hej” eller något om det var ett tag sedan vi snackade! 

Tack för all er support/stöttande!

Vad skulle jag blivit utan er <3

Ett svar till “Wazup Öhman? – 5 minuter för eftertanke”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *