Älskar internet? Nej, jag älskar människor!

Författare:

|

Datum:

|

,

le_72517858.jpg
Jag är lycklig ikväll, jag har drabbats av massa entreprenöriell kärlek. Jag har gått från ”Jag älskar internet!” till ”Jag älskar människor!.

Jag vet inte om jag blev träffad av någon gudaglans när jag, istället för att smälla dörren i huvudet på Jehovas Vittnen, sa ”Jag tycker det är underbart att ni försöker förmedla kunskap om det ni tror på. Ni är sanna entreprenörer”, varpå vi kom överrens om att inte vara överrens utan att verka för en bättre värld på vårat egna sätt. (Eloge till mig tack, inte alla som lyckas prata om entreprenörskap och inkubatorer med dessa) Idag har jag gått runt med ett stort leende på läpparna.

I lördags fick jag ett sms med förfrågan om att hålla i en paneldebatt om entreprenöriella förebilder under en inspirationskväll för blivande unga entreprenörer. (Inte medverka som jag trodde fram till igår) Nervositeten var total. Jag må vara bra på mycket, men att prata inför folksamlingar är något som ibland frambringar en mindre katastrof. Att inte bara hålla koll på vad jag själv ska säga utan även se till så att andra deltagare säger rätt saker, i rätt mängd, med rätt flyt kändes därför som mission impossible. Men då jag är vän av att försätta mig i sådana situationer som ger mig hjärtklappning tog jag mig an utmaningen, och det gick. Jag känner mig inte begränsad längre. Give me more!

Inte bara av detta kom lyckan. Som paneldebatt-ledare fick jag även äran att prata med de fyra entreprenörerna inför debatten för att lyssna på deras historier. Jag brann som vanligt vanligt, inspirerades och hade hundratals frågor att ställa. Mest inspirerade Mia Ekman mig när vi pratade drivkrafter. Frisör-imperium? Ja. Entreprenör? Ja. Rest runt på jordens alla modevisningar? Ja. Självklart var det arrangörerna av kvällen som tillförde mest för min magkänsla. Jag älskar att unga tjejer gör vad det tror på. Tack Nikolina, Hannah och Emma för att jag fick komma!

Camilla Ljunggren föreläste, självklart inspirerande. Det jag gillade bäst var: ”Det finns inget som heter tur, det finns driftig, nyfiken och passionerad.”

Entreprenörskap. Entreprenörskap är vad min värld handlar om, entreprenörskap handlar om människor. Jag älskar människor. Ikväll var jag i mitt rätta element.

Älskar du också människor och entreprenörskap bör du söka till Entreprenörsjakten!

Hur som helst – Magkänslan är underbar. När det känns såhär lyckas man. Hoppas jag har den kvar till söndagens föreläsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *