En vecka kvar till Entreprenörsjakten Växjö!

Författare:

|

Datum:

|

,

ejakten-vxo_81343652.jpg
Nu är det bara en vecka kvar till Växjö står värd för Entreprenörsjakten 2010! Den andra deltävlingen av fyra som hålls i årets Entreprenörsjakten kommer den 9 april bjuda Växjöborna på något de inte tidigare beskådat. 24 unga entreprenörer kommer släppas loss på fem olika företag i staden där de under tidspress kommer arbeta med verkliga problemcase – allt för att sätta deras entreprenöriella egenskaper på prov!

Möt de tävlande redan nu!
Jag tycker det är sjukt bra lag som kommer tävla här i Växjö – Alla är kapabla att ta hem storvinsten (resan till San Francisco) vid finalen i Göteborg den 7 maj, därför vet jag att det kommer bli ett sjukt bra event! Läs mer om de de tävlande på vår lagsite.

– Läs mer i vår pressrelease här! (Sprid den gärna om du har vänner som är intresserade)
– Gå med i vårt facebookevent för Entreprenörsjakten Växjö 2010

Följ tävlingen på plats
Har du turen att kunna ta dig till Växjö fredagen den 9 april är du välkommen till Stortorget, mitt i Växjö, mellan kl. 12.00-14.00. Här kan du träffa de deltagande lagen samt se när de löser ett av fem tävlingsmoment!

Följ tävlingen på nätet
Har du inte möjlighet att ta dig till Växjö? Inga problem! Deltagarna och projektledningen kommer att vara utrustade med kameror och med dessa sänder live på www.entreprenorsjakten.se

Våga skapa framgång
På kvällen bjuds alla medverkande i Entreprenörsjakten Växjö, deltagare, företagare, funktionärer och jury, till en kväll på temat ”Våga skapa framgång”. Mat, underhållning och prisutdelning – förhoppningsvis lite inspiration! För de som orkar efter en lång dag bjuds det på eftersläpp på Grace Nightclub.

Vill du vara med?
Är du intresserad av att vara med den 9 april som volontär, jury – eller kanske är du från pressen och vill följa med bakom kulisserna in i tävlingsrummen? Maila en motivering till sara@entreprenorsjakten.se

Vi ses här!

PS. De närmsta dagarna kanske du kan hitta något Entreprenörsjakten-relaterat på youtube.. jag vet inte? DS.

Ett svar till “En vecka kvar till Entreprenörsjakten Växjö!”

  1. Det ska bli kul detta Sara och hela ejakten-gänget! Kommer följa på tryggt avstånd från Sthlm 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *