Ge mig en affärsidé!

Författare:

|

Datum:

|

,

Ge mig en affärsidé för tusan! Jag vill också ha ett eget företag att jobba med, något som är bara mitt. Vad tusan är jag bra på? Vilka är mina intressen? Träning, matlagning och foto känns utjatat. Regionalutveckling kan man som individ inte tjäna pengar på…

Är det bara jag som känt av att ju äldre man blir desto svårare har man för att presentera? Idag ska jag presentera en enkel företagsuppgift men känner mig osäker, trots att jag gjort det här miljoner gånger (lite tilltaget) förut.

Ett svar till “Ge mig en affärsidé!”

  1. Ta det bara lugnt, bestäm dig för vad du vill kommunicera och rikta blicken rakt fram. Då kommunicerar/presenterar man bäst och med störst trovärdighet.

    Och kul att du gillade Ljusneuppdateringen – sprid den gärna vidare om du kan.
    /Jan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *