Schizofreni

Författare:

|

Datum:

|

Det bästa med att jobba ensam är att allt blir så produktivt. Du kan jobba när du vill och hur mycket du vill. Du kan ha diskussioner med dig själv hela tiden (dag och natt) och du behöver inte ta hänsyn till gruppens aktiviteter utanför arbetet. Det går så snabbt att boka möten. Dessutom kan man jobba med precis det man själv tycker är intressant!

Dock kan det bli lite enformigt att bara diskutera med sig själv, det blir lite mycket i huvudet när man alltid vill göra allt bättre och man har möjlighet att jobba hela tiden. Error är nära. Jag har kört fast lite. Efter några intensiva och kreativa dagar har jag brist på inspiration. Frågan är låta huvudet ta lite ledigt eller läsa?

Jag håller på med mycket spännande nu! Den 4 november ska vi ordna en Växjö filial till världsrekordsförsöket ”365idéer på 3,65h” som pågår under Entreprenörsdagen i Göteborg. Självklart har även arbetet börjat med Entreprenörsjakten Växjö och jag är supertaggad på mitt samarbete med mitt nya partnerföretag! Hör av dig om du vill vara med.

Nej, omväxlande diskussionssällskap skulle sitta fint.
dscn5268_56982210.jpg
Lite inspiration i form av en resa skulle sitta fint, Paris skulle passa perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *