Hey, I’m alive!

Författare:

|

Datum:

|

Idag trädde musiken åter in i min värld. Efter månader med trasigt ljudkort kom jag på att jag kunde ta fram min gamla dammiga dator då den faktiskt dator då den faktiskt duger att spela musik genom. Dumt gjort. Efter att ha laddat ned Spotify och använt den nya funktionen för att koppla det till Facebook var mitt annars så lugna tillstånd som försvunnet.

I månader har jag jobbat utan få tillfälle att känna. Musik låter dig känna. Det finns inget mänskligare. För mig uttryckte sig detta i några timmars dansande runt lägenheten. Ja, jag har ju lite att ta igen. Nu är jag människa igen, nu återupptäckte jag vem jag egentligen är. Skönt, men stressande. Min vän Viktoria skriver om hur vi kan använda Spotify för att promota oss i vår gemensamma blogg i inlägget ”Promote yourself 2.0” – Vilken kategori tillhör du?

Vill ni lära känna mig genom min musik kommer ni åt min profil här.

Tillsvidare kan ni göra det genom dessa tre Bon Jovi låtar:

1. These days


Min genom tiderna absoluta favoritlåt.

2. We weren’t born to follow

För kärleken till entreprenörskap.

3. Dry county

Deras musikaliska mästerverk.

2 svar till “Hey, I’m alive!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *