Sökes: Arbetsgivare!

Författare:

|

Datum:

|

Vill du jobba med mig?

Se annonsen här.

Jag är en  23 årig, (snart) nyutexaminerad student inom projektledning och affärsutveckling, även van mångsysslare – projektledare, skribent, bloggare och föreläsare.  Benämns ofta som driftig och passionerad med energi som inspirerar min omgivning. För mig har dygnet mer än 24 timmar. Jag söker dig som låter mig arbeta med webb, ställer höga krav för att utmana mig och vill se/låta mig växa. Tror du vi skulle passa ihop? Maila mig hej@saraohman.se så berättar jag mer!

Under min utbildning har den främsta lärdomen varit att bygga en bro mellan den akademiska världen och näringslivet, vilket gör att jag pedagogiskt kan relatera till kundernas situation i projekten och på så vis förbättra samarbetet mot de gemensamma målen. Min utbildning har inte varit lik ett traditionellt marknadsföringsprogram, men däremot har jag valt att inrikta min utbildning mot marknadsföring. Det ekonomprogram som jag läst har främst fokuserat på projektledning och affärsutveckling och mitt fokus har varit att främst förstå interna faktorers inverkan på företags resultat. Tack vare de projekt jag drivit under min utbildning har jag inte endast fått praktiskt erfarenhet samt insikter inom de ämnesområden dessa belyst utan även insikt inom de branscher mina samarbetsföretag varit verksamma inom. Jag har ett stort intresse för digitala medier vilket jag ser att jag kommer att arbeta främst med i framtida uppdrag.

Det jag vill…
….arbeta med  är projektledning inom marknadsföring och kommunikation med inriktning på digitala medier, gärna i utvecklingsprojekt i nära samarbete med kunder. Jag räds inte kniviga situationer och hårt jobb samt trivs med möjligheten att arbeta med ansvar.

Jag kan…
…koka kaffe
…svara i telefon
…få folk att skratta
…motivera andra
…hantera stress
…köra bil och cykla fort
men även…
…skriva affärs-/projekt-/marknadsplaner
…skriva rapporter
…göra kalkyler
…upprätta en budget
…grundläggande affärsredovisning
…göra marknadsanalyser
…leda arbetsgrupper
…speak and write in business english
…office-paketet som ett rinnande vatten
…grundläggande webbadministration
…grundläggande adobe-programmen
..viss sökordsoptimering

Jag gillar…
…internet (!)
…sociala medier
…att skriva
…entreprenörskap
…kreativitet
…socialpsykologi
…kommunikation
…fitnessträning
…musik
…genuinitet

Det jobb jag söker är…
…heltidsjobb eller praktikplats, tillsvidare eller projektanställning, var som helst i Sverige/Världen.

Vill du veta mer?

Ladda ned mitt CV här eller kontakta mig.

2 svar till “Sökes: Arbetsgivare!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *