Väldigt effektfullt med mycket interaktivitet!

Författare:

|

Datum:

|

,

konf_71452499.jpg
Ett litet steg för den tekniska revolutionen men ett stort steg för mänskligheten. Idag lärde vi ”vanliga människor” att använda sociala medier. ”Kan vi kan alla” inledde Nätverket SIP. Och de kunde. Tekniken höll och deltagarna lämnade eventet glada, inspirerade och i en än pågående diskussion.

Tre bambuser-kameror, diskussion på Twitter, MSN, Skype och IRC med både interna och externa deltagare om ungas medievanor och dagligt användande av sociala medier. Diskussionerna under dagen rördes främst utav rädsla för att finnas på nätet, känslan av kontroll/okontroll samt framväxten av den rådande hypen. Elza Dunkels gav intressanta vinklar på ungas socialiserings vanor under hennes föreläsning, Erik Sellström diskuterade generationer, informationsstress samt identitetsskapande genom sociala medier och Sofie Sjöstrand gav en briljant och pedagogisk introduktion till nyttjandet av sociala medier för organisationer.

Jag tror syftet blev uppnått; Att diskutera och lära. Alla deltagare fick känna på vad sociala medier handlar om samt lära sig verktyg de kan utnyttja i sina arbeten. Grattis Nätverket SIP!

Tack alla som deltog – på plats och på nätet! Jag hade kul!

PS. Ni kan ta del av material som samlats ihop under dagen, via bambuser eller föreläsningar. Kanalerna finner ni här. DS.

Ett svar till “Väldigt effektfullt med mycket interaktivitet!”

  1. Mia: Ja, hoppas du finner något intressant 🙂
    Martin S: Tack för att du medverkade! Kul att du uppskattade det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *