Kriga mot(/med) höften – Nytt fokus

Författare:

|

Datum:

|

IMG_8527

Stel i fotled och insida-lår. Sandra på Tailored Trainings dom var tydligt när hon såg mig utföra min paradgren knäböj. Det sved naturligtvis, men hellre göra om och göra rätt än att göra fel och gå sönder alt. inte få det resultat jag önskar.

De senaste två benpassen har jag därför stått och svurit och frustat. Bak med höften, ner med rumpan samt upp med blick och bröst. Vikterna är nere på en nivå som är lägre än vad min uppvärmningsvikt har varit sedan 1,5 år tillbaka, även om jag avslutar med några tyngre set för att få känna vikten.

För att hantera detta nederlag har jag hittat en ny gren att bemästra; Utfall. Tidigare har jag gjort dessa med skivstång, ett ben i taget, men förra veckan provade jag att göra dem gåendes med en kettlebell i vardera hand. Det sved härligt!

Mitt benpass består nu av:

  • Knäböj
  • Utfall
  • Djupa Kettlebell Swings
  • Sidoböj

Såhär såg det ut idag:

 

Och som om inte mina stackars händer fått nog av den senaste tidens klättrande så tvingade Linda mig att ”strosa” runt i korridoren på SATS Medborgarplatsen med två viktplattor för att träna greppstyrka. Precis den avslutningen jag behövde på passet… Tack Linda!

IMG_8526

Ett svar till “Kriga mot(/med) höften – Nytt fokus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *