Lucka 14 – Ludwig Jonsson och Adrian Swartz, Crisp & Awesome

Författare:

|

Datum:

|

,

Det här är så himla bra. De här killarna är så himla bra. De tar inte bara tillvara på sin egna drivkraft utan hela deras generations drivkraft. Självklart talar jag om Ludwig Jonsson och Adrian Swartz, två av de mest genuina individerna jag mött. 2010 vann de den nationella tävlingen Entreprenörsjakten och nu driver de inspirationsbyrån Crisp & Awesome. Du vill inte missa dem – Du måste jobba med dem.

Adrian och Ludwig om att vilja bli bäst

Vi vill bli bäst. Vill du vara med?

När vi gick gymnasiet insåg vi att vi hade något som många andra i vår omgivning inte hade. Det var en drivkraft, en drivkraft att vilja bli något.Vilja Bli” är två ord som vi hoppas kommer associeras med mer än Oskar Linnros debutalbum och Crisp & Awesome, utan en hel generation av människor som vill bli något och dessutom blir det.

Vi insåg en del andra saker också när vi gick gymnasiet (som tur är). Vi insåg att vi fungerar väldigt bra tillsammans och att människorna man jobbar med är otroligt viktiga. Vi är i uppbyggnaden av vår inspirationsbyrå Crisp & Awesome – en otroligt häftig process och vi har lärt oss mer varje timme än vad vi lärde oss hela första terminen på civilekonom. Det lovar vi. I uppbyggnaden av ett företag har man sällan råd med ett eget kontor och det hade inte heller vi. Därför hoppade vi flitigt runt där det fanns plats och möjlighet. Kalla oss kontorshoror men vi har träffat mycket folk och dessutom sparat en jävla massa pengar på det. Dock har vi under tidens gång lärt oss otroligt mycket, som just det faktum att människorna runtomkring dig är det viktigaste av allt.

Vi har också insett att vi måste ta tillvara på varje möjlighet och chans vi får. Att vi alltid ska göra vårt bästa, oavsett budget, oavsett förutsättningar ska vi alltid göra bäst. Och inte heller det är något nytt, men lättare att säga än att göra. Vi vill ju dessutom göra något som påverkar, som är banbrytande. För att göra det så behöver vi fler som hjälper oss att uppnå det här, för vi klarar inte och vill inte göra det ensamma. Och därför söker vi just nu människor som vill vara med och skapa förändring, typ en Art Director och en webbutvecklare till att börja med. Är det du eller någon du känner? Hör av dig så blir vi hur glada som helst.

Juste, du kanske undrar vad vi gör egentligen. Vi jobbar med kommunikation mot den yngre generationen, hur företag kan nå den yngre generationen på deras premisser. Otroligt kul och annorlunda för varje kund. På tal om kunder har vi precis fått in tre nya, ännu en anledning varför vi behöver bli fler.

År 2011 tänker vi räkna som Crisp & Awesome’s första år. Det kommer inte bara vara första året, det kommer också vara året då vi gör sjuka grejer, året vi gör otroligt bra grejer som påverkar, jobbar med sjukt bra människor men framförallt tänker vi bli bäst på det vi gör. Och fortsätta ha riktigt kul på vägen.

Ps. Nu har vi valt kontor och det blev Entreprenörskyrkan. Trots att vi för tillfället har gula väggar och en grekisk flagga så känns det ganska bra. Gissa varför? Ds.Här är en kort historia om vår företagsresa. Från första företaget Ménage på gymnasiet till Crisp & Awesome.

Stort lycka till killar! Och spana in deras blogg på Nya Affärer

Följer Crisp & Awesome gör du via Facebook eller Twitter. Är du sugen på någon särskild av dem hittar du även Adrian på Twitter och Ludwig på Twitter.

————————-

Julkalendern 2010
Detta var Lucka 14 i julkalendern som du kommer kunna följa här i december. Denna julkalender är tillägnad alla inspirerande rookies som kommer att bli riktiga stjärnskott 2011. Varför diskutera gårdagens hjältar när vi kan spana in framtiden stjärnor?

Läs även mer om Julkalendern 2009 – med temat Entreprenörskap

Sara har semester från bloggande. Följ henne på Twitter (@saraohman) eller gilla på Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *